Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Talentovaná slovenská speváčka Laura vydáva skladbu O menách hviezd, ktorá ti zaručene spôsobí zimomriavky

HUDBA
Uložiť Uložené

Na Slovensku máme veľa šikovných ľudí a Laura Belicová k ním bez pochýb patrí.

Už dávnejšie sme vám predstavili tvorbu mladej slovenskej speváčky Laury, ktorá síce zatiaľ v rámci vlastnej hudobnej kariéry vydala len zopár sólových počinov, no vďaka obrovskému talentu má potenciál stať sa najznámejšou na Slovensku. Okrem coverov a vlastných skladieb nájdeme na jej kanáli aj záznamy zo živých vystúpení, z čoho sa dozvedáme, že už mala možnosť stáť na jednom pódiu a spievať duet s kapaciou ako je Vašo Patejdl, a to snáď hovorí za všetko. Mladá speváčka po dlhšej odmlke teraz predstavuje aj úplnú novinku s názvom O menách hviezd, kde jej sekunduje Ján Trojan.

Už po prvom vypočutí vám bude jasné, že Laura Belicová nie je tuctovou hudobníčkou a to, čo robí, jednoducho dáva zmysel. No a keďže v roku 2017 je vydávanie hudby bez vizuálneho spracovania žiaľ nepredstaviteľné, dočkali sme sa aj veľmi vkusného sprievodného videoklipu. Pevne veríme, že aj verejnosť dokáže rozoznať kvalitnú tvorbu a práve ľudia ako Laura dostanú časom priestor aj v komerčnejšom prostredí ako sú napríklad rádia. Predsa len, zmenu by bez pochýb ocenilo mnoho z nás. 

Domov
Zdieľať
Diskusia