Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2017, 12:02
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8 podstúpil neľútostný test odolnosti. Koľko toho ešte čerstvá novinka od Applu vydrží?

TECH
Uložiť Uložené

Pozor, veľmi bolestivé zábery.

Špecifikácie, dizajn alebo také funkcie osmičky už nejaký ten deň poznáme, preto nastal ideálny čas, aby sme sa pozreli aj na to, že čo všetko jeho vynovená konštrukcia zvládne po fyzickej stránke. Tá po novom pozostáva z dvoch kusov ochranných skiel a rámiku z nehrdzavejúcej ocele.

Oba materiály, a nielen tie, si zobral na mušku ostrieľaný tech YouTuber JerryRigEverything, ktorý nám v týchto dňoch publikovanom video teste predviedol veci, na aké by mnohí z nás nemali srdce. S poriadne ostrým nožíkom sa neštítil škriabať po skle zobrazovacieho panelu, ochrane hlavného fotoaparátu a ani po kovových bokoch smartfónu. Nezabudol však ani na ohýbanie či vystavenie prednej časti tela menšiemu ohňu.

 
A ako to celé dopadlo? Ochranné sklo poľavilo pri šiestom stupni Mohsovej stupnice tvrdosti, čiže viac-menej to isté, čo nastalo pri minuloročnej generácii. Čo sa ale týka ohybu konštrukcie, je možné vidieť citeľné zlepšenie, takže netreba mať strach, že novinku vo vrecku obtiahnutých nohavíc náhodou ohneme. Teda, aspoň nie tak ľahko, ako tomu bolo kedysi. Viac už ale na videu nižšie.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia