Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 19:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid a Boy Wonder vám naserú do bonboniér. Vypočuj si ich spoločnú novinku Berte to osobne v rámci CBG Štvrtkov

HUDBA BOY WONDER FOBIA KID
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa príjemného prekvapenia v podobe spolupráce dvoch kvalitných MCs, ktorí dali dokopy úprimnú skladbu Berte to osobne.

V zatiaľ poslednom rozhovore, ktorý sme uskutočnili tento víkend v rámci release párty Glebovho albumu, nám Fobia Kid prezradil, že prípravy jeho debutového sóla sú v plnom prúde a v priebehu leta sa podstatne posunul napred. Všetko nasvedčuje tomu, že by ho mohol stihnúť vydať ešte tento rok, a tak budeme veľmi zvedaví, s čím čestný člen Comebackgangu príde. V roku 2017 nám zatiaľ predstavil viacero singlov prostredníctvom obľúbeného formátu CBG Štvrtkov, ktoré sa zaslúžene tešili veľkej pozornosti, a tak v tomto trende pokračuje aj dnes. 

Fobia Kid nám predstavuje novinku s názvom Berte to osobne, ktorá je jeho veľmi úprimnou výpoveďou. Okrem neho sa na skladbe objavuje aj Boy Wonder a my túto kombináciu určite berieme všetkými desiatimi. A predpokladáme, že rovnako aj celé slovenské rapové publikum. Hudobnú produkciu dodal DJ Fatte z Ty Nikdy a tu je už samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia