Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 15:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jumanji sa vráti na plátna kín vo veľkom. Williamsa nahradí Dwayne Johnson a dočkáme sa šialenej akcie, naháňačiek a agresívnych zvierat

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slávna hra sa opäť vracia do kín. Bude to však za niečo stáť?

Sequel klasického dobrodružstva Jumanji (1995) s názvom Jumanji: Welcome to the Jungle sa nám už stihol predstaviť jednou ukážkou a... žiadna veľká sláva to teda nebola. Už vieme, že sa môžeme rozlúčiť s klasickou stolovou hrou. Tú nahradila videoherná verzia. Štyria tínedžeri ju začnú hrať, ale čoskoro budú vtiahnutí priamo do videohry a zmenení na svojich avatarov s ksichtami The Rocka, Karen Gillian, Jacka Blacka a Kevina Harta. Akčné dobrodružstvo môže začať. Bude však stáť za videnie? Odpoveď by nám mohol naznačiť aj najnovší trailer.

Snímku zrežíroval Jake Kasdan (New Girl) a okrem zmienených hercov sa dočkáme aj Missi Pyle, Alexa Wolffa, Nicka Jonasa či Madison Iseman. Do slovenských kín Jumanji: Welcolme to the Jungle dorazí tesne pred Vianocami - 21. decembra (prosinec) 2017. Je jasné, že mnohí budú mať problém prehryznúť túto modernizáciu klasickej predlohy. Presvedčil vás však nový trailer o návšteve kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia