Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 13:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šaman tvrdil, že vie ovládať krokodíly. Po skoku do jazera ho hneď stiahli pod hladinu a zabili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V Indonézii mu šamanské schopnosti odrazu zmizli.

Indonézsky šaman by si pokojne mohol prísť prebrať Darwinovu cenu za rok 2017 aj bez toho, aby skončil december. Odvážny šaman Suprianto sa pred pár dňami dozvedel o tom, že v miestnom jazere zaútočili krokodíly na muža menom Arjuna a jeho príbuzní by ho radi pochovali. Šaman sa výzvy nezľakol a všetkých navôkol presvedčil, že vďaka svojim nadprirodzeným schopnostiam mu krokodíly neublížia a v priebehu zopár minút lokalizuje telo zmiznutého muža.

Nevedno, či mu niekto pred skokom do jazera plného krokodílov povedal, že aj napriek jeho šamanským schopnostiam je to hlúpy nápad, ale Suprianto vošiel do jazera a po niekoľkých sekundách ho všetky šamanské sily zradili. Nepríjemné video zachytáva Suprianta počas toho, ako chvíľu plával na hladine jazera a vykrikoval rôzne zaklínadlá, avšak netrvalo dlho a šamana si krokodíly podali a stiahli ho pod hladinu. Miestna polícia napokon vytiahla z vody oboch mŕtvych mužov a miestni obyvatelia sa snáď poučili, že šaman možno nebol taký nadprirodzený, ako o sebe tvrdil.  

Domov
Zdieľať
Diskusia