Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2017, 12:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Exotická kráska Rihanna zažiarila na festivale v rodnom Barbadose. Odvážnym kostýmom odhalila všetko, čo na nej máme radi

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Jej ladné krivky vás nenechajú chladnými.

Len prednedávnom sa Rihanna predstavila v nádherných šatách na londýnskej premiére filmu Valerian, v ktorom si zahrala vedľajšiu úlohu tanečnice. Už tradične sa jej podarilo prilákať pozornosť všetkých objektívov a bez problémov zatienila aj hlavné postavy. No a teraz vyráža dych opäť. Tentokrát sa zúčastnila obľúbeného karnevalu, resp. festivalu Crop Over, ktorý sa koná v jej rodnom Barbadose. Už sme viacmenej zvyknutí, že talentovaná speváčka vždy príde s niečím novým a nikto nás nedokáže zaskočiť tak príjemne, ako práve Riri. Všetko to začalo touto fotografiou s modrými vlasmi, po ktorej prišli instastories v odvážnom kostýme. Aj napriek mnohým útočným komentárom navážajúcim sa do jej aktuálnej postavy musíme uznať, že Rihanna je synonymom prirodzenej krásy. Aspoň tak dostávajú priestor vyniknúť jej krivky, boky, zadok a dekolt, čo sa snáď ani nedá prehliadnuť. Veď posúďte sami.

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 A za všetko snáď hovorí aj táto reakcia od Pharrella.  

Domov
Zdieľať
Diskusia