Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 9:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pivo a grilovanie? Ideálna kombinácia na horúce letné večery s rodinou a priateľmi

ZAUJÍMAVOSTI KAUFLAND PIVO
Uložiť Uložené

Kde inde hľadať počas horúceho leta to správne osvieženie, ak nie práve pri pive?

Vôňa ugrilovaného mäska, klobások či zeleniny, k tomu vychladené pivo či nealko je v kombinácii s čerstvým vzduchom, posedením s priateľmi a rodinou obľúbenou letnou aktivitou snáď všetkých Slovákov. Grilovacia sezóna, chvíle pohody a pocit, kedy jediné, čo musíme riešiť je výber správnej značky piva, je na nezaplatenie. Desiatka, dvanástka, radler či iný pivný špeciál? Chuť každého z nich je špecifická, obsahuje prospešné antioxidanty a na svoje si príde každý milovník tohto zlatistého moku. Jasným adeptom na uhasenie smädu sa tak stávajú prémiové značky Stephansbräu a Leonsteiner, ktoré ponúka obchodný reťazec Kaufland.

Excelentné spojenie chmeľu, sladu, kvasníc a vody idú ruka v ruke s rokmi overenou pivovarníckou tradíciou panujúcou už od roku 1516. Presne tieto vlastnosti sa skrývajú v nemeckom prémiovom pive Stephansbräu, ktoré dokáže dokonale osviežiť aj v tých najhorúcejších letných dňoch. Na výber ponúka nielen obľúbenú klasiku, ale aj svoj nealkoholický variant. Ak preferujete ležiak, nealkoholické pivo alebo chuť radlera napríklad s malinovou príchuťou, určite by ste nemali obísť ani prémiové pivo Leonsteiner.  Výnimočné osvieženie pre vás a priateľov pri záhradnej oslave či posedení sa dostaví hneď pri prvom dúšku a zaručí tú správnu pohodu. Mihnutím oka sa tak pre vás aj blízkych stane verným letným spoločníkom.

Pivo a grilovanie? Ideálna kombinácia na horúce letné večery  s rodinou a priateľmi
Pivo a grilovanie? Ideálna kombinácia na horúce letné večery  s rodinou a priateľmi

Muži majú zároveň opäť príležitosť zažiariť v úlohe kuchárskeho majstra a predviesť svoje kulinárske umenie v svojom prirodzenom prostredí - pri grile. Vďaka širokému sortimentu Kauflandu to však budú mať podstatne jednoduchšie. Privátna značka K-Purland totiž ponúka mäsové špeciality prvotriednej kvality, ktoré si zaručene získajú chuťové poháriky vašich hostí. Nakúpite tu aj vždy čerstvú zeleninu, takže si na svoje prídu skutočne všetci bez rozdielu. 

Pivo a grilovanie? Ideálna kombinácia na horúce letné večery  s rodinou a priateľmi
Pivo a grilovanie? Ideálna kombinácia na horúce letné večery  s rodinou a priateľmi
Domov
Zdieľať
Diskusia