Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy hrdinka sa v horore Happy Death Day ocitá v časovej slučke a každý deň je zavraždená maskovaným psychopatom. Dokáže odhaliť jeho identitu?

FILMY A SERIÁLY HAPPY DEATH DAY
Uložiť Uložené

Zaujímavo vyzerajúci horor Happy Death Day od producentov Get Out prichádza s prvou ukážkou.

Spoločnosť Blumhouse zodpovedná za hororové hitovky, ako The Visit, Get Out či Split prichádza s novým žánrovým zárezom. Happy Death Day sa zameria na mladú Tree Gelbman (Jessice Rothe), ktorá sa z neznámych príčin ocitne v časovej slučke: je nútená znovu a znovu prežívať ten istý deň. Ešte horšie je, že Tree vie, že na konci tohto dňa ju počas jej narodeninovej párty zabije maskovaný psychopat. Musí teda stále dookola prejsť svojou smrťou, zároveň jej to ale dáva príležitosť pokúsiť sa zistiť, kto jej ide po krku.

Celkom zaujímavý mix sci-fi/mysteriózneho filmu a hororového slasheru nakrútil Christopher Landon. (Paranormal Activity: The Marked Ones). Okrem Jessicy Rothe sa predstavia aj Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken či Jason Bayle. Nápad je slušný a potenciál na sviežy hororový vietor tu cítiť. Americká premiéra je naplánovaná na 13. októbra 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia