Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2017, 16:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Stačí pár dobre nakreslených čiar a tvoja skazená myseľ je vo vytržení. Dvojzmyselné ilustrácie stimulujú erotickú predstavivosť

ZAUJÍMAVOSTI EROTIKA
Uložiť Uložené

Erotika je neoddeliteľnou súčasťou našich životov, tak prečo sa pri nej obmedzovať?

Ak sa na našej stránke objavia ilustrácie, väčšinou ide o vtipné či romantické umelecké diela, ktoré ťa chcú rozveseliť a spôsobiť, že sa ti na tvári objaví široký úsmev. Na druhej strane, jeden neznámy parížsky umelec či umelkyňa už dlhší čas vytvára ilustrácie, ktoré ti síce úsmev môžu pomôcť vytvoriť, ale z úplne iných dôvodov. V rámci projektu Petites Luxures sa umelec snaží pomocou zopár čiar nakresliť situáciu, ktorú hneď každý človek s aspoň trochu skazenou mysľou rozozná, ale ak by si nevedel o čo ide, možno by si si mohol myslieť, že sú to len nevinné nákresy osôb a hláv. Na vytvorenie potrebnej ilúzie pritom netreba ani dokončené postavy s nekonečnými detailami, pretože niekedy stačí osoby skutočne iba načrtnúť. O popularite tohto štýlu ilustrácií svedčí aj to, že ich anonymný tvorca získal na Instagrame už viac ako 700-tisíc fanúšikov, a tak niet divu, že sex skutočne predáva.















Domov
Zdieľať
Diskusia