Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásna Penélope Cruz si v novej sérii The American Crime Story zahrá sestru zavraždeného módneho návrhára Gianniho Versaceho

FILMY A SERIÁLY AMERICAN CRIME STORY
Uložiť Uložené

Magazín Entertainment Weekly sa pochválil prvou fotkou.

Pozoruhodná seriálová antológia American Crime Story odštartovala v roku 2016 úspešnou prvou sériou s názvom The People v. O.J. Simpson. Na pláne sú tak ďalšie série: napríklad o zničujúcom hurikáne Katrina a o okolnostiach smrti módneho návrhára Gianniho Versaceho. A práve z druhej menovanej série máme k dispozícii prvý obrázok, ktorý uverejnil magazín Entertainment Weekly.

Krásna Penélope Cruz si v novej sérii The American Crime Story zahrá sestru zavraždeného módneho návrhára Gianniho Versaceho
Zdroj: FX Networks/Entertainment Weekly

V životopisnom projekte The Assassination of Gianni Versace si zahrá aj oscarová Penélope Cruz, ktorá stvárni Donatellu Versace, sestru svetoznámeho návrhára. Toho si strihne Edgar Ramírez, objaví sa aj Ricky Martin ako Gianniho dlhoročný partner Antonio D'Amico. American Crime Story má pod palcom režisér Ryan Murphy a producenti Nina Jacobson a Brad Simpson. Produkcia začala už v apríli a Versaceho príbeh by sa mal dostať na televízne obrazovky v roku 2018. Prvá fotografia bola urobená priamo vo vile Casa Casuarina, kde Gianni žil a kde ho aj zavraždili. Séria by mala byť sčasti skutočne nakrúcaná práve v tejto vile. Gianniho Versaceho zabil v roku 1997 sériový vrah Andrew Cunanan (okrem neho pripravil o život aj štvoricu ďalších ľudí).

Okrem The Assassination of Gianni Versace sa zároveň rozbieha aj príprava pre ďalšiu sériu - o spomínanom hurikáne Katrina, ktorý zdevastoval juh Spojených štátov. Prvá séria The People v. O.J. Simpson bola nominovaná na 22 cien Emmy (bodovala deväťkrát), odniesla si tiež dva Zlaté glóbusy a množstvo ďalších ocenení.

Domov
Zdieľať
Diskusia