Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 20:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Barcelone pískajú vymyslené penalty, ale Ronaldovi chce na gól prihrať súper. Obranca Malagy sa možno tešil na tučné prémie za titul Realu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mimoriadne podozrivý obranný zákrok.

Svet včera obletela otrasná vymyslená penalta, ktorú pre Barcelonu zabezpečil Jordi Alba po tom, čo sa potkol o trávnik a zosypal sa na zem v pokutovom území, lenže kontroverzné momenty neboli na programe len v zápase Barcelony. Na Twitteri sa pred pár hodinami objavilo veľavravné video zo zápasu Realu Madrid a Malagy, čiže súboja, ktorý sa hral súbežne s Barcelonou a v prípade, že by Malaga vyhrala, tak sa Barcelona mohla radovať z majstrovského titulu. Vody pritom rozvíril pred pár týždňami majiteľ samotnej Malagy, ktorý sa o Barcelone vyjadril ako o katalánskom odpade či špine a pridal aj to, že si ku ligovému titulu ani nepričuchne, a tak bolo jasné, že hráči jeho klubu nebudú proti Realu Madrid nijak špeciálne namotivovaní.

Malaga mala dokonca nárok na 1 milión eur za to, že jej bývalý hráč Isco vyhrá španielsku ligu a aj keď by si v zápase nezainteresovaný divák možno ani nič nevšimol, v nasledujúcom videu je krásne vidieť, ako sa rozhodol zareagovať hráč Malagy v momente, keď lopta smerovala cez pokutové územie. Namiesto toho, aby ju okamžite odkopol, ju jednoducho elegantne a nenápadne preskočil, aby sa k nej mohol dostať Cristiano Ronaldo a aj keď Portgulčanova strela neskončila gólom, celý obranný zákrok vyzeral mimoriadne podozrivo. 

Akcia začína v čase 4:40

Domov
Zdieľať
Diskusia