Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 9:41
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Si narodený v máji 1992? Whirlpool má pre teba ideálny darček!

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ak máš 25 rokov a ešte si nevyletel z rodičovského hniezda, určite by si mal prinajmenšom o tom rozmýšľať. Lebo maminka ti prať do päťdesiatky rozhodne vládať nebude.

Vraví sa, že 25 je prelomový vek. Tento rok to budú práve tí, narodení v roku 1992, ktorí oslávia svoje štvrťstoročie. Či už sú na neho mentálne pripravení alebo ich pravý vek prezrádza len dátum v občianskom preukaze, je na každého vlastnom uvážení. V tomto veku, ak to ešte nestihli predtým, si ľudia začínajú uvedomovať nástrahy „dospeláckeho“ života. Ak ti ťahá na 25 a ešte si nevyletel z rodičovského hniezda, určite by si mal prinajmenšom o tom rozmýšľať. Lebo maminka ti prať do päťdesiatky rozhodne vládať nebude.

Ideálne pre teba prichádza kampaň značky Whirlpool, ktorá oslávila 12. mája tiež svoje 25. narodeniny, a tak sa rozhodla odmeniť svojich „rovesníkov“ praktickým darčekom v podobe práčky. V tento deň v roku 1992 spoločnosť Whirlpool vstúpila do československého výrobného podniku Tatramat v Poprade. Legendárne „tatramatky“, ktoré tisíckam domácností v krajinách bývalého socialistického bloku radikálne zmenili život, sa tak postupne premenili na moderné „whirlpoolky“.

Si narodený v máji 1992? Whirlpool má pre teba ideálny darček!
Zdroj: Whirpool Slovensko

Prostredníctvom svojho Facebooku bude až do konca mája hľadať 25 mladých Slovákov, ktorí sa narodili v tento deň, prípadne čo najbližšie. „V rámci našej výzvy hľadáme 25 ľudí, ktorí sa narodili pod šťastnou Whirlpool hviezdou. Stačí, keď nám o sebe dajú vedieť cez záložku na našom facebookovom profile Whirlpool Slovensko. Pre získanie práčky stačí splniť tri jednoduché podmienky: narodiť sa v správny deň, začiatkom júna prísť na našu akciu v Poprade a súhlasiť s natočením krátkeho video medailónu,“ upresňuje Martin Rončák, Marketing Communication Manager. „Krátke videá s narodeninovými ambasádormi budeme postupne uverejňovať na našom profile. Ambasádorov z troch najúspešnejších videí na konci roka odmeníme ďalším spotrebičom podľa vlastného výberu.

Ak ti kampaň príde ako vhodná príležitosť na ušetrenie finančných prostriedkov pre osamostatnenie sa, ale aj keď máš len pocit, že ti tvoj život uľahčí, klikni pre viac info na ich Facebook alebo priamo na web.

Domov
Zdieľať
Diskusia