Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Modelka Viktória Orlická zmenila imidž a z krehkej blondínky je dnes stále krásna sebavedomá rebelka

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Ešte stále niekto pochybuje, že naše ženy sú vôbec najkrajšie na svete?

Len približne pred mesiacom sme vám opätovne predstavili krásnu Džanu s balkánskými koreňmi žijúcu v Prahe a len čo ste sa konečne stihli nadýchnuť, máme pre vás pripravenú ďalšiu príťažlivú slečnu, tentokrát Slovenku. Ako ste už mohli vyčítať z nadpisu, ide o Viktóriu Orlickú, ktorú mnohí z našich dlhodobejších čitateľov určite poznajú.

Rodáčka z nášho hlavného mesta nás totiž svojou prirodzenou krásou pobláznila ešte v priebehu leta v roku 2014 a na danom fakte sa nič nemení ani v súčasnosti, akurát z blond anjelika je sebavedomá rebelka. Nevinne pôsobiaci pohľad vystriedali zvodnejšie pózy doplnené o farebné tetovania, čo Viktórii ešte výrazne zvyšuje sexepíl, ktorého má na rozdávanie. 177 centimetrov vysoká plavovláska nemá však k móde blízko len prostredníctvom svojej práce, modelingu, a to bol ďalší pádny dôvod na vznik dnešného článku. Dosť už ale bolo úvodnej omáčky, radšej sa už pomaly presunieme k profesionálnym, ale aj súkromným záberom atraktívnej Bratislavčanky.  

________________________________________________________________________________________________

Rovnako ako v prípade vyššie menovanej Češky, aj v prípade Viktórie začíname zábermi od nášho fotografa Martina Lačného. Na začiatku roka 2015 bola dlhonohá modelka naše Refresher dievča, pričom samotné fotenie prebiehalo v priestoroch press office H&M. Posúdenie výslednej práce ale už s radosťou prenecháme na vás. My len dodáme, že sa jedná o obdobie spomínanej "nevinnosti".

Modelka Viktória Orlická zmenila imidž a z krehkej blondínky je dnes stále krásna sebavedomá rebelka
Zdroj: Martin Lačný
Modelka Viktória Orlická zmenila imidž a z krehkej blondínky je dnes stále krásna sebavedomá rebelka
Zdroj: Martin Lačný
Modelka Viktória Orlická zmenila imidž a z krehkej blondínky je dnes stále krásna sebavedomá rebelka
Zdroj: Martin Lačný

Pravdepodobne najčerstvejším fotením našej blond krásky bolo pre časopis BREAK pred priblížne mesiacom, pričom celé ho ošéfoval pán Adam Suchánek. Pomocnú ruku v podobe stylingu podala vždy dobre naladená Janka. Upozorňujeme, že sa jedna o mimoriadne horúcu dvojicu snímok, pri ktorých by ste určite nechceli byť pristihnutí priateľkou či maminou. 

 

A post shared by jankatopanka (@jankatopanka) on

V Spojených štátoch amerických štíhlu Viktóriu zastupuje modelingová agentúra NEXT Los Angeles, pre ktorú má v portfóliu aj obdobné zábery. Slnečné okuliare s priehľadnými sklami, infantilný choker, farebná kožušina a vintage podprsenka vynikajúco dotvárajú výraz pripomínajúci text: "Nechajte ma tak, dajte mi pokoj všetci, amen".

Modelka Viktória Orlická zmenila imidž a z krehkej blondínky je dnes stále krásna sebavedomá rebelka
Zdroj: NEXT Los Angeles

Mierne nadrozmerná mikina v ružovom odtieni a kučery mladej modelke neuveriteľne pristanú a kľudne by ich mohla nosievať aj častejšie. Predpokladáme, že budete súhlasiť.

V spolupráci s fotografom Adamom Suchánekom vznikla aj nasledujúca dvojica ľahko erotických záberov, z ktorých doslova dýcha Viktóriin sexepíl a dokonala figúra pokrytá viacerými zaujímavými tetovaniami. Jediné čo nám mierne kazí inak skvelý dojem, je zapálená cigareta, bohužiaľ.

 

Prirodzená krása atraktívnej bývalej študentky gymnázia ukážkovo vyniká aj skrz čiernobiele snímky a to či už so vzhľadom nevinného anjelika alebo nespútanej rebelky s drsným výrazom.

 Slnečné okuliare s viac či menej priehľadnými sklami sú posledné sezóny veľkým trendom, ktorému neunikla ani bojové športy obľubujúca blondínka. Dlhonohá kráska má aktuálne najviac v obľube model s názvom Aviator od značky Ray-Ban.

Kombinácia peknej ženskej tváre a dobre sediacej šiltovky je zaručenou trefou do čierneho, teda aspoň podľa nášho úsudku. Orli, ako znie prezývka aj v zahraničí aktívnej modelky, do danej skupiny žien rozhodne patrí. Pár jasných dôkazov nájdete nižšie.

 Motorkáska bunda alebo ak chcete tak biker jacket, by nemala chýbať v šatníku azda žiadnej mladej ženy a naša dnešná hviezda samozrejme nie je výnimkou, skôr naopak. Štíhla rebelka Viktória totiž obdobné vrchné diely nosí naozaj často a my jej to schvaľujeme.

Síce to tak momentálne v uliciach nevyzerá, ale leto tu máme už naozaj čo nevidieť, a tak vám určite dobre padne aspoň malá dávka módnej inšpirácie do horúcich dní, ktoré tak túžobne očakávame.

Opätky či tenisky, atraktívna plavovláska nemá problém striedať topánky Christian Louboutin s teniskami NMD od adidas Originals či Nike SF Air Force 1 v zaujímavom vojenskom prevedení. 

Záver článku bude už tradične patriť random záberom, ktoré potešia predovšetkým mužské pohľady, pričom my nie sme výnimkou. Už nech je leto!

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia