Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2017, 0:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DJ Wich a Moja reč doručujú kvalitný vizuál k skladbe V tomto svete s refrénom od Jakuba Děkana

HUDBA MOJA REČ
Uložiť Uložené

Ďalší vizuál z albumu Veni, Vidi, Wich, na ktorom sa tentokrát objavujú chalani z Mojej reči aj liberecký spevák Jakub Děkan.

V závere roka uzrelo svetlo sveta množstvo očakávaných albumov a medzi nimi aj ten od DJ-a Wicha, ktorý dostal názov Veni, Vidi Wich a obsahoval až 22 skladieb, kde sa vystriedala približne tridsiatka hostí zo Slovenska aj Česka. Legendárny český producent neostal svojej povesti nič dlžný a teraz sa venuje aj vizuálnej stránke tohto projektu, ku ktorému teda pomaly dopĺňa aj videoklipy. Na konte ich už má pomerne dosť a teraz pridáva ďalší, konkrétne na skladbu V tomto svete. Na tej sa objavujú handlovskí dobrí chlapci z Mojej reči a tiež liberecký spevák Jakub Děkan na refréne. Všetci chalani odviedli dobrú prácu, no pochváliť musíme aj režiséra Tomasa Falcona a celý jeho tím vrátane hercov, ktorí sa postarali so skutočne vydarený výsledok. Nebudeme vás už dlhšie naťahovať, veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia