Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 14:39
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Najvyššie sídlo v americkej Arizone, týčiace sa do výšky vyše 37 metrov, je aktuálne na predaj za 1,4 milióna eur

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Slovné spojenie: "Bývanie na vysokej nohe", platí v uvedenom príklade do bodky.

V súčasnosti už u nás nebýva pravidlom publikovať aj zahraničné projekty, ale to neplatí pre naozaj výnimočné stavby, aké nemáme bežne možnosť vidieť každý deň. Daným prípadom je bez najmenších pochýb aj usadlosť z americkej Arizony, ktorá sa týči do výšky cez 37 metrov, čo pre lepšiu predstavivosť presahuje napríklad aj také klasické 12 poschodové bytové domy.

Pomenovanie Falcon Nest alebo v preklade Sokolie hniezdo, je pre uvedenú usadlosť veľmi výstižné a pri pohľade na zábery nižšie pochopíte dôvod. Majestátne dielo s výmerou činiacou presných 575 metrov štvorcových ponúka svojim budúcim majiteľom priestrannú obývaciu miestnosť, tri spálne a k nim patriace štyri kúpeľne či výhľad na rozsiahlu pustatinu všade navôkol. Jednoducho krása, na ktorú budú všetci vaši známi pozerať s úžasom a nadšenie ich neopustí ani po nahliadnutí do interiéru. Naprieč všetkým vnútorným priestorom prevláda príjemná pokojná atmosféra, očakávaná priestrannosť, ale svoju úlohu zohráva aj výber vkusného zariadenia a nepreplácanosť. Jedných dychom však musíme dodať, že mierna rekonštrukcia by nemusela byť najhoršou voľbou.

Stručne napísané, všetko spolu ladí na jednotku s hviezdičkou, a tak nás vôbec neprekvapuje, že daný architektonický skvost sa do svojej ponuky rozhodli zaradiť aj v slávnom Sotheby´s International Reality. Vás už teraz čaká len virtuálna prehliadka Falcon Nest nižšie a v prípade, že disponujete nadbytočnou hotovosťou vo výške priblížne 1,4 milióna eur, dlho neváhajte. Adresa s názvom 2365 Skyline Dr Prescott je určite veľmi lákavou.

Posúdenie, či je Sokolie hniezdo z Arizony hodné tak veľkého obnosu peňazí ale už s radosťou prenecháme na vás samotných.

V prípade, že viete aj o architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré taktiež stoja za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia