Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2017, 14:08
Čas čítania 0:00
LucFoxx

V noci vyčíňa v uliciach New Yorku. Jeho zámer je však urobiť ľuďom radosť nádhernými kvetinovými dekoráciami

Uložiť Uložené

Lewis Miller so svojím tímom vstáva v noci, aby pomocou kvetov vytvoril ľuďom úsmev na tvári.

Lewis Paul Miller začínal pri umývaní áut a dnes je majiteľom úspešnej spoločnosti s názvom Lewis Miller Decoration (LMD). So svojimi spolupracovníkmi tvorí dynamický tím, ktorý sa venuje výzdobám miestností, či záhrad pri rôznych príležitostiach ako sú svadby, stretnutia alebo oslavy. Kvety sú pre neho posolstvom krásy a radosti a práve z tohto dôvodu sa rozhodol, spontánne potešiť ľudí v uliciach New Yorku. Z tejto jednoduchej myšlienky vznikol neskôr projekt s názvom Flowers for the People (Kvety pre ľudí).

 

#LMDxNYC

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Miller Design (@lewismillerdesign),

Zástavkou v tomto projekte sa stal aj pamätník Johna Lennona v Central Parku. Lewis Miller opísal myšlienku a priebeh tejto "akcie" vo svojom blogu slovami: "Orientujeme sa v biznise fantázie a kvetov; kľúčové momenty v životoch našich klientov pretvárame do magických, večných spomienok. Mojou túžbou bolo obnoviť prameň tohto sentimentu a ponúknuť to obyvateľom a turistom úžasného mesta, akým je New York. Tak sme ja a môj tím o 5:45 ráno naplnili LMD dodávku s 2000 kusmi kvetov, vystúpili pri pamätníku Johna Lennona v Central Parku a ozdobili sme nimi kruhovú mozaiku pripomínajúcu mandalu s jedným slovom v strede: IMAGINE." 

"Keď sme balili svoje veci a opúšťali park, bol som prekvapený ako rýchlo sa okolo nášho diela vytvoril dav. Dúfali sme, že vyčaríme úsmevy, tie ktoré sa objavia, keď ste svedkom spontánneho činu láskavosti. To bol môj cieľ, moja vízia. Vytvoriť emocionálnu odpoveď prostredníctvom kvetov." Okrem ozdoby pamätníka sa rozhodol Lewis podporiť Američanov, aby vyjadrili svoj názor vo voľbách. V deň volieb amerického prezidenta vytvoril pred svitaním spolu s tímom nápis "Vote" (Voľte). 

 

I voted! Did you? #election2016 #flowersfornewyork #lmdwashere #lewismillerdesign

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Miller Design (@lewismillerdesign),

Tím Lewis Miller Design ozdobil tiež populárne sochy v New Yorku. Medzi nimi aj sochu Alice v krajine zázrakov a nápis LOVE v štýle pop art, ktorej autorom je umelec Robert Indiana.

Domov
Zdieľať
Diskusia