Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2017, 16:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karlo krstil v Bratislave svoj album 666. Dostali sme možnosť nahliadnuť do zákulisia príprav a venoval nám aj rozsiahly rozhovor

HUDBA KARLO
Uložiť Uložené

Refresher Backstage je späť s druhým pokračovaním, ktoré vás tentokrát vezme na prípravy aj samotný krst rapera Karla.

Pred niečo menej ako mesiacom sme vám predstavili pilotný diel nášho nového videoseriálu, ktorý sme nazvali Refresher Backstage. Prostredníctom neho vám v pravidelných intervaloch budeme prinášať exkluzívne zábery z koncertov konkrétnych interpretov a z miest, kam sa len tak jednoducho fanúšik nedostane. Vezmeme vás teda na zvukovú skúšku aj do backstageov, kde budete mať možnosť vidieť, ako prebiehajú samotné prípravy a čo všetko musí raper pred show absolvovať. Zároveň nebudú chýbať ani rozhovory, v ktorých sa vždy dozviete niečo zaujímavé a samozrejme aj zábery zo samotných vystúpení. 

Dnes vám teda predstavujeme druhé pokračovanie, do ktorého sme tentokrát oslovili bývalého člena košickej Haha Crew Karla. Ten si ešte donedávna hovoril Gumbgu a napríklad aj to, čo stojí za touto prezývkou a prečo sa rozhodol zmeniť si ju, sa dozvieš v samotnom videu. Karlo vydal prednedávnom svoje druhé sólo s názvom 666, k čomu nepochybne patrí aj séria krstov a my sme sa rozhodli navštíviť práve ten bratislavský. Okrem neho sa nám podarilo vyspovedať aj Zaya, Amidu, Konexa a Homera, takže sa pohodlne usaďte a užite si Refresher Backstage s poradovým číslom dva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia