Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2017, 10:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš Andrej Šajmovič

Ako prebiehajú prípravy Pil C-ho koncertu? Vychutnaj si exkluzívny náhľad do backstageu a rozhovory s členmi Comebackgangu

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

V našej novej video sérii s názvom Refresher Backstage vás vezmeme na miesta, kam sa bežný fanúšik nikdy nedostane.

Neodmysliteľnou súčasťou Refresheru je už nejaký ten piatok aj video obsah, v rámci ktorého sa snažíme prinášať vám napríklad aj vždy len tie najzaujímavejšie reportáže z domácich hudobných akcií. Inak tomu nebude ani dnes, keďže sme sa rozhodli odštartovať novú sériu videí s názvom Refresher Backstage, prostredníctvom ktorej vás vezmeme na miesta, kam sa bežný smrteľník dostane len veľmi zriedka. Každý diel bude venovaný inému raperovi či skupine a hneď ako prvých sme oslovili chalanov z Comebackgangu, ktorí sa mali možnosť minulý piatok stretnúť "pracovne" v bratislavskom NuSpirite. No a keďže takáto synchronizácia vystúpení interpretov ako Pil C či Fábio Kid nebýva úplne jednoduchá, využili sme situáciu a nabehli tam s kamerou.

Našim cieľom bolo ukázať vám, čo sa zvykne diať pred koncertom, a tak sme samozrejme navštívili aj zvukovú skúšku, warm-up a vyspovedali jednotlivých členov v backstagei. Ak vás teda zaujímajú rozhovory s Pil C-m, Fobia Kidom, Joe Trendym, Special Beatzom či Adelom, v ktorých prezradili aj to, čo by možno nemali, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si video. O jeho tvorbu sa postaral náš dvorný @badko a keďže sme nemali srdce ťahať po zafajčených priestoroch Barborku, za mikrofón sa postavil @andy.saj.

Domov
Zdieľať
Diskusia