Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 12:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

O pár mesiacov nás čaká veľkolepé oznámenie ohľadom budúcnosti filmov o Terminátorovi. Vráti sa Cameron a ukončí éru Schwarzeneggera?

FILMY A SERIÁLY TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Budeme po šiestom dieli nadšení, alebo nám opäť ostanú oči pre plač?

Séria Terminátor nie je práve žiarivou ukážkou kvalitatívne vyrovnanej ságy. Prvé dve časti sú bez debaty geniálnymi kultovými záležitosťami, trojka bola prežiteľná, ale pri Terminator: Salvation a Terminator: Genisys už došla trpezlivosť aj najzarytejším fanúšikom. Obzvlášť do Genisys si každý rád kopne. Producenti mali na stole dve možnosti: buď nechajú značku chvíľu spať, alebo si ďalší diel postrážia omnoho dôkladnejšie. Už sme vám priniesli správu, že otec ságy James Cameron sa vráti, aby osobne dohliadol, že ďalší súboj so Skynetom bude na patričnej úrovni. 

O pár mesiacov nás čaká veľkolepé oznámenie ohľadom budúcnosti filmov o Terminátorovi. Vráti sa Cameron a ukončí éru Schwarzeneggera?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

David Ellison zo spoločnosti Skydance sa však nedávno vyjadril, že fanúšikovia môžu tento rok očakávať ohľadom Terminátora "veľké oznámenie". 

„Môžem povedať, že sme vyriešili budúcnosť série a verte mi: bude to neuveriteľne svetlá budúcnosť,“ podotkol Ellison. „Myslím, že pôjdeme presne tým smerom, aký si fanúšikovia želali už po T2.

A dodal, že tento rok môžeme očakávať spomínané oznámenie ohľadom celej série. O čo pôjde, Ellison nešpecifikoval, ale zveril sa, že je „z toho strašne nadšený“, a že tvorcovia konečne našli tú správnu cestu, ktorou sa Terminátor vydá. Takže dúfajme, že tieto výroky nie sú len také tliachanie do vetra. Múdrejší samozrejme budeme až potom, čo tvorcovia oznámia viac informácií. Nový diel by mal zrežírovať tvorca Deadpoola Tim Miller.

Domov
Zdieľať
Diskusia