Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2017, 10:16
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Tom Cruise trénuje na kaskadérsky kúsok v Mission Impossible 6 už celý jeden rok a spolu s režisérom nám plánuje vyraziť dych

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Tom sa opäť ide prekonávať. Sľuby pre novú ćasť M:I 6 sú naozaj obrovské.

Séria Mission: Impossible je známa svojimi kaskadérskymi kúskami, pri ktorých sa nám motá hlava. V poslednej časti si Tom Cruise vyskúšal zadržať dych na šesť a pol minúty, čím celkom iste prekonal samého seba. Jeho predošlú akčnú scénu, v ktorej vertikálne kráčal po stene Burj Khalify, sme si už predstavili v článku o kaskadéroch a ich zraneniach. Nuž, Tom si väčšinu kaskadérskych kúskov robí sám a s príchodom šiestej časti ságy môžeme očakávať ďalšie sekvencie, pri ktorých sa nám pokúsi nahnať zimomriavky. Nedávno sa k obsadeniu pridal Henry Cavill a snímku opäť zrežíruje strojca predošlého dielu, Christopher McQuarrie. A má pre ňu veľkolepé plány.

Tom Cruise trénuje podľa informácii na určitú scénu už rok (celú sekvenciu, nie jeden kúsok). Zatiaľ sa nevie, o akú pasáž ide a rovnako nemáme informácie ani o tom, či je zasadená do úvodu, stredu filmu alebo do jeho konca. Kaskadérsky kúsok s lietadlom sa ukázal na začiatku päťky a poriadne navnadil divákov na prichádzajúcu akciu. Sme zvedaví, ako to bude v tomto prípade. Natáčať sa bude v troch krajinách a potrvá okolo 90 až 100 dní. Tešíte sa?

Scéna s lietadlom v Rogue Nation

Domov
Zdieľať
Diskusia