Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 10:36
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Internet nedokáže pochopiť existenciu obrovskej sliepky, ktorá akoby prišla z Jurského parku. Dinosaury majú s operancami množstvo spoločného

ZAUJÍMAVOSTI SLIEPKA
Uložiť Uložené

Obrovská sliepka, ktorá by veľkosťou pokorila možno aj teba.

Na internete sa začalo nezadržatelne šíriť video, o akom by si to zrejme nikdy nebol povedal. Zachytáva jednu sliepku, ktorá však má od obyčajnej sliepky veľmi ďaleko. Užívateľ LifesBook_Ceo zdieľal zábery z neznámeho miesta, kde sa nachádza kurník a práve z neho vyšiel slepačí Hulk. V skutočnosti samozrejme nejde o žiadneho mutanta, ale o zvláštny druh sliepok s názvom Brahma, o ktorého vznik sa pred niekoľkými desaťročiami postarali v Spojených štátoch amerických, kde prichádzali nadrozmerné kusy hydiny z ďalekej Číny. Ľudia na internete okamžite vyjadrovali svoje znepokojenie z operenca, ktorý by ich veľkosťou možno aj prekonal a prirovnávali ho ku malým dinosaurom z Jurského parku. Ktovie, koľko dinosaurích génov sa zachovalo aj v tejto masívnej sliepke, keďže my z nej máme rešpekt a to sme ju videli len na videu.   


Domov
Zdieľať
Diskusia