Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 23:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kate Mara ako vojačka bojuje so svojím psom v dojemnom traileri pre drámu podľa skutočných udalostí na pozadí vojny v Iraku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komisár? Vojak!

Akoby tých príbehov a psoch a ich pánoch nebolo dosť! Ale zdá sa, že tvorcovia nového filmu Megan Leavey pôjdu inou cestou. Dojímať nás budú nielen vzťahom hlavnej hrdinky a bojového psa, ale aj osudom vojnou poznamenaných vojakov. Dráma založená na skutočných udalostiach nám rozpovie príbeh neobyčajného priateľstva desiatničky Megan Leavey a bojového psa Rexa. Ten je agresívny a nedá sa len tak skrotiť, ale Megan sa to predsa len podarí. Počas operácií v Iraku sa obom podarilo zachrániť množstvo životov, potom sa ale ich cesty rozišli. Ale s tým sa Megan nemieni len tak zmieriť. Nepochybne zaujímavý príbeh režíruje dokumentaristka Gabriela Cowperthwaite (Blackfish). Z hercov uvidíme napríklad Kate Mara, Bradleyho Whitforda, Toma Feltona, Edie Falco či Willa Pattona. V Spojených štátoch si snímka svoju premiéru odbije 9. júna tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia