Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2017, 13:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazmova ONE MAN SHOW opäť posúva hranice. Žaluje ho Justin Bieber, ktorý mu však zároveň nechtiac pomohol zarobiť 25-tisíc dolárov

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Kazma neostal svojej povesti nič dlžný a tentokrát sa pobavil na účet Justina Biebera.

ONE MAN SHOW, teda jej druhú generáciu snáď už nie je potrebné nikomu predstavovať a rovnako ani jej autora Kazmu. Tomu sa za posledný rok podarilo vytvoriť zopár svetových škandálov, ktorým sa venovali všetky zásadné médiá na každom z kontinentov. Viac sa nielen o týchto prankoch dozvieš z rozhovoru, ktorý sme s Kazmom spáchali len prednedávnom. Dnes sme sa tu však zišli kvôli tomu, že OMS začína svoju druhú sériu a všetko nasvedčuje tomu, že sa ešte máme na čo tešiť. Jasným dôkazom je už prvý diel, v ktorom si Kazma zobral na mušku Justina Biebera. Za pár hodín sa mu podarilo zvýšiť tlak nielen jeho ochranke, ale aj samotnému spevákovi.

Všetko sa to začalo tým, že si Kazma našiel vďačnú obeť, ktorej najprv pripravil playback koncert pred niekoľkými tisíckami ľudí presvedčenými o tom, že sa pozerajú na skutočného Justina. Následne si neznámy chlapec z Ostravy vychutnal krik fanyniek v obchodnom centre a na záver dostal možnosť stretnúť sa s ním aj osobne. Táto časť už však nedopadla úplne ideálne, no aspoň sa chalani mali možnosť presvedčiť, že Biebsova ochranka nie je ako tá v tvojom lokálnom Tescu. A aby toho nebolo málo, v závere si Kazmovci ulovili záber spevákovho zadku, za ktorý si od zahraničného bulváru vypýtali 25-tisíc dolárov. Skončilo to slabým koncertom, hospitalizáciou a žalobou, no za tú srandu to určite stálo. Klobúk dole Kazma!

 K samotnému videu sa dostaneš kliknutím na tento obrázok.

Kazmova ONE MAN SHOW opäť posúva hranice. Žaluje ho Justin Bieber, ktorý mu však zároveň nechtiac pomohol zarobiť 25-tisíc dolárov

Domov
Zdieľať
Diskusia