Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2017, 12:40
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deň nezávislosti skrížený s Dňom po tom. Asi tak by sa dalo nazvať katastrofické sci-fi Geostorm, ktoré v ničivých záberoch pustoší planétu Zem

FILMY A SERIÁLY KATASTROFICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Plnohodnotný teaser trailer pre Geostorm konečne uzrel svetlo sveta. Podarilo sa mu presvedčiť vás?

O problémoch spojených s katastrofickým sci-fi thrillerom Geostorm, ktoré okrem nie príliš vydareného testovacieho premietania zahŕňali aj nariadenie významných dotáčok, sme si povedali už v článku predošlom, a preto sa dnes môžeme bez akýchkoľvek ďalších zbytočností pohodlne posunúť vpred. Po nedávno zverejnenej pätici krátkych teaserov demolujúcich rôzne kúty našej planéty sme sa totiž dočkali ešte jedného, tentokrát však podstatne dlhšieho. Vďaka najnovšiemu teaser traileru tak máme možnosť utvoriť si aspoň približnú predstavu o tom, čo od Geostormu dostaneme. Ostáva nám už iba dúfať, že to nakoniec nebude iba jeden drahý digitálny bordel, na ktorý po zhliadnutí okamžite zabudneme.

Príbeh snímky sa odohráva vo svete, kde počasie kontrolujú satelity z vesmíru. Keď náhle dôjde k poruche a hrozí búrka epických rozmerov, Zem vysiela na záchrannú misiu sympatického, no zároveň tvrdohlavého technika menom Jake (Gerard Butler - Law Abiding Citizen, 300), aby závadu opravil. Počas cesty do vesmíru musí navyše spolupracovať so svojím odcudzeným bratom, pričom práve ten neskôr odhalí, že búrka má slúžiť iba ako krycí manéver pre atentát na prezidenta. Režíruje Dean Devlin (celovečerný debut) a popri vyššie spomínanom Butlerovi sa objaví napríklad aj Jim SturgessAbbie CornishEd HarrisAndy GarciaMare Winningham, Alexandra Maria Lara či Daniel Wu. Premiéra je momentálne naplánovaná na 19. októbra 2017. Čo hovoríte na Geostorm po prvých záberoch?

Deň nezávislosti skrížený s Dňom po tom. Asi tak by sa dalo nazvať katastrofické sci-fi Geostorm, ktoré v ničivých záberoch pustoší planétu Zem
Zdroj: Warner Bros. Pictures/Skydance
Domov
Zdieľať
Diskusia