Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 16:53
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek Barbora Bakošová

Užili sme si luxus najdrahšieho hotelového apartmánu na Slovensku. Za 5900 eur na noc tak môžeš spraviť aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Toto je naozaj iná liga.

Grand Hotel River Park Bratislava ležiaci na brehu Dunaja svojim hosťom ponúka luxus, ktorý si niektorí ani nedokážu predstaviť. Vďaka krátkej vzdialenosti od viedenského letiska (35 minút jazdy autom) je cesta k hotelu mimoriadne pohodlná, no hostia môžu využiť aj menej tradičné spôsoby prepravy, keďže k hotelu patrí aj strešný heliport a súkromné mólo.  

Nakoľko sa v tomto hoteli nachádza najdrahší hotelový apartmán na Slovensku, rozhodli sme sa ho aj s našou kamerou navštíviť. Treba povedať, že sa nejedná o hocijaký apartmán ale rovno prezidentský. Nachádza sa na 10. poschodí hotela a hostia si môžu z terasy, ktorá má 70 metrov štvorcových, užiť jedinečný výhľad na Dunaj a okolitú prírodu. Celý apartmán má takmer 400 metrov štvorcových a aby mohol byť klasifikovaný ako prezidentský, musí spĺňať viacero podmienok.

Najreprezentatívnejší apartmán by mal disponovať priestorom pre ochranku. Tiež musí mať priestor pre súkromnú večeru pre minimálne osem osôb a samostatnú kuchynku, ktorá slúži ako zázemie pre servírovanie jedál v apartmáne. Okrem samostatnej spálne, obývačky a haly slúžiacej tiež na bezpečnostnú prehliadku, môže mať prezidentský apartmán aj samostatnú saunu. Okrem ubytovania významných štátnikov alebo osobností z umeleckej sféry, slúži aj na pracovné raňajky, obchodné stretnutia alebo na súkromné oslavy narodenín, výročí a iných významných udalostí.

Viac už ale v našej reportáži:

Medzi významných hostí Grand Hotel River Park patria napríklad Generálny tajomník NATO A.F. Rasmussen, cyperský prezident Nicos Anastasiades, generálny tajomník OSN Pan Ki-mun, dubajský šejk Mohamed bin Rašíd al-Maktúm, tenista Novak Djokovič, Kylie Minogue, Robbie Williams, SADE, STING, Larry King, Tom Jones, Duran Duran, Ennio Moricone, Il Divo, Dmitri Hvorostovski, Plácido Domingo, José Carreras, Sinéad O´Connor, Depeche Mode či Prodigy.

Domov
Zdieľať
Diskusia