Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2017, 9:54
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Nokia 6 bola iba malý začiatok. Fínsky výrobca oznámil predstavenie ďalších noviniek

TECH
Uložiť Uložené

MWC 2017 bude veľkolepé.

Ako ste určite pred pár dňami postrehli, nový majiteľ ikonickej fínskej značky uviedol na obrovský čínsky trh svoju prvú novinku, ktorou chce dať do kolien miestnych výrobcov lacných smartfónov. Nokia 6 by mala excelovať najmä po softvérovej stránke, a to vďaka kombinácii najnovšieho Androidu vo verzii 7.0 Nougat a až 4 GB operačnej pamäti RAM, čo smartfónu zabezpečí všetko potrebné, aby mohol ponúknuť takmer dokonalý používateľský zážitok. Viacerých však trápila dostupnosť v našich končinách, z čoho ale na druhú stranu môže byť už onedlho história. Nokia totiž na sociálnych sieťach oznámila, že už o niekoľko týždňov ukáže celému svetu niečo ďalšie, pričom sa zároveň očakáva, že svetlo sveta uzrie aj európska verzia nedávno predstavenej šestky. 

Mediálne podujatie je naplánované na 26. februára, takže presne jeden deň pred oficiálnym otvorením brány podujatia Mobile World Congress konajúceho sa v Barcelone. Nie, nie je to žiadna náhoda, ale zámerne vybraný termín, pretože v ten deň istý predstavuje nové mobilné telefóny hneď viacero ďalších výrobcov spotrebnej elektroniky z celého sveta. Ide o akúsi tradíciu, po ktorej budú ešte horúce novinky k dispozícii návštevníkom podujatia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia