Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 13:51
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

V roku 2017 začne vojna smartfónov bez rámikov. Po Xiaomi a Samsungu ho má v pláne vyrábať už aj Huawei

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Takto by mal vyzerať futuristický model Magic.

Už onedlho bude čínsky telekomunikačný gigant Huawei organizovať väčšie tlačové podujatie, kde prebehne predstavenie ďalšieho koncept smartfónu s netradičnou konštrukčnou aj hardvérovou výbavou. Podľa ostrieľaného tech webu GSMarena uvidíme futuristicky vyzerajúce mobilné zariadenie, ktoré ponesie jednoduché, no výstižné modelové označenie Magic. Novinka ponúkne po vzore zatiaľ jediného poriadneho konkurenta Xiaomi Mi MIX nesmierne tenučké rámiky okolo zobrazovacieho panelu. A to ako vľavo či pravo, tak aj hore a dole. Teda opäť niečo podobné, ako sme nedávno počuli o očakávanom Android high-end smartfóne Samsung Galaxy S8

Huawei Magic má vynikať vo viacerých smeroch a jedným z nich vraj je aj jedinečne prevedený modulárny systém na jednoduché pripájanie a následne odpájanie používateľom vybraného hardvéru, ktorým môže byť napríklad taký fotoaparát. Ten a ani slúchadlo nebude do konštrukcie smartfónu napevno zabudované. Displej by navyše mal ponúknuť mierne zaoblené strany, akými disponuje súčasný Galaxy S7 edge. To môžeme vidieť i na nižšie uvedenej fotografií, ktorá posledné dni koluje internetom. Oficiálne predstavenie je podľa všetkého naplánované na 16. decembra priamo v Číne. 

V roku 2017 začne vojna smartfónov bez rámikov. Po Xiaomi a Samsungu ho má v pláne vyrábať už aj Huawei
Zdroj: www.weibo.com
Domov
Zdieľať
Diskusia