Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016 o 19:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Odvážny milovník adrenalínu preskočil v Hongkongu z jedného mrakodrapu na druhý. Žiadne istenie pritom neprichádzalo do úvahy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď adrenalín, tak adrenalín.

Neprešiel ani týždeň od videa, v ktorom sa jeden odvážlivec z Kalifornie rozhodol zoskočiť z osemposchodovej budovy priamo do prístavu pod ním a na internete sa objavil ďalší chlapík s podobnými myšlienkami. Nepochádzal však zo Spojených štátov amerických, ale pôsobil v Hongkongu a jeho kúsky mohli dopadnúť ešte o čosi horšie. Namiesto vody sa totiž pod ním rozprestierala iba nekonečná betónová džungľa a aj napriek tomu všetkému sa tento amatérsky kaskadér rozhodol preskočiť z jedného mrakodrapu na druhý a poprechádzať sa po nich bez akýchkoľvek zábran či známky väčšieho strachu. Jeho video už na sociálnych sieťach spustilo vlnu uznania aj odsúdenia, ale nič z toho ho pravdepodobne nezastaví v ďalších pokusoch zažiť ešte o niečo adrenalínovejšie dobrodružstvo.  

Domov
Zdieľať
Diskusia