Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 17. októbra 2024 o 20:24
Čas čítania 0:57
Radoslava Juračková

VIDEO: Rita Ora nedokázala na koncerte dospievať duet, ktorý naspievala s Liamom Paynom. Vystupovala krátko po jeho smrti

OSOBNOSTI NEHODY A ÚMRTIA RITA ORA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Počas spevu na plátne premietala ich spoločnú čiernobielu fotografiu.

Svet od rána smúti po tom, čo zahraničné médiá informovali o smrti britského speváka Liama Payna. Ten zomrel na následky pádu z tretieho poschodia hotelovej izby v Argentíne. K jeho smrti sa začali vyjadrovať známe osobnosti aj rodina.

Speváčka Rita Ora, ktorá s ním vydala hit „For You“, ho na koncerte zaspievala bez neho. Vystúpenie bolo veľmi emotívne a silno ho prežívala.

@dailymailshowbiz ‘I can’t even sing this right now’ 💔 Rita Ora fought back tears as she performed a song she recorded with Liam Payne at a concert hours after the One Direction star's death. 🎥 nikuniku2424241 via X #liampayne #rip #sad #ritaora #concert #restinparadise #song ♬ original sound - Daily Mail Celeb

Krátko po jeho smrti mala speváčka vystúpenie v Osake. Do svojho vystúpenia zakomponovala aj hit zo soundtracku k filmu „Päťdesiat odtieňov slobody,“ ktorý s bývalým členom One Direction naspievala.

Počas spievania si na pódiu kľakla a tvár si zakryla rukami. „Nedokážem to teraz ani spievať,“ povedala. V pozadí sa zároveň premietala ich spoločná čiernobiela fotka. Video z jej koncertu okamžite obletelo internet. Fanúšikovia speváka ho hodnotia ako veľmi dojímavé a emotívne.

Odporúčané
Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia Obrovský talent s tragickým koncom: Liam Payne sa preslávil ako člen One Direction, v posledných rokoch ho trápila depresia 17. októbra 2024 o 14:00

Liam Payne zomrel vo veku 31 rokov v dôsledku fraktúry lebky. Bol jedným z členov chlapčenskej skupiny One Direction. Jeho nečakaná smrť mimoriadne šokovala všetkých jeho fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia