Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 14. októbra 2024 o 18:32
Čas čítania 0:36
Jela Vážanová

Slafkovský posiela SZĽH ostrý odkaz: „Snažíte sa skrývať za to, že som mladý. Zrejme som nebol milý k spoluhráčom na OH“

ŠPORT HOKEJ JURAJ SLAFKOVSKÝ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slafkovský a SZĽH pokračujú vo výmene názorov.

Juraj Slafkovský sa nedávno ostro vyjadril k tomu, ako to funguje v slovenskom hokeji. V rozhovore s magazínom The Athletic kritizoval SZĽH za rodinkárstvo a výkon slovenských hráčov. 

Odporúčané
Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty 9. októbra 2024 o 8:05

Zväz jeho vyjadrenie označil za „neuvážené vyjadrenia mladého hráča“, na čo dnes Slafkovský reagoval: „Len sa snažíte skrývať za skutočnosť, že som mladý, čo je trochu šialené. Zrejme som nebol milý k spoluhráčom na olympiáde,” reaguje ironicky.  

Odporúčané
SZĽH reaguje na kritiku Slafkovského: Vnímame to ako neuvážené reči mladého hráča, mal by byť zodpovednejší SZĽH reaguje na kritiku Slafkovského: Vnímame to ako neuvážené reči mladého hráča, mal by byť zodpovednejší 9. októbra 2024 o 17:25

Slafkovský však v hokejovej komunite cíti podporu. Spomenul, že dostal mnoho správ od iných hokejistov, ktorí s ním súhlasili a ďakovali mu za to, že prehovoril. Nechce však pokračovať v konflikte so zväzom.

„Nechcem sa s nimi hádať. Dali mi šancu, keď som mal šestnásť. Myslím si však, že svojimi výkonmi som ju splatil. A nemyslím si, že by sme mali miešať moju príležitosť v reprezentácii s problémami slovenského hokeja.” Teraz však vznikli dohady, či Slafkovského vyjadrenie ovplyvní jeho účasť na reprezentácii na olympiáde v Miláne 2026. 

slafkovský
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia