Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 9. októbra 2024 o 17:25
Čas čítania 0:45
Radoslava Juračková

SZĽH reaguje na kritiku Slafkovského: Vnímame to ako neuvážené reči mladého hráča, mal by byť zodpovednejší

ŠPORT HOKEJ JURAJ SLAFKOVSKÝ SLOVENSKÁ HOKEJOVÁ REPREZENTÁCIA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podľa ich slov Jurajovo vyjadrenie zamrzelo aj jeho spoluhráčov.

Juraj Slafkovský poskytol rozhovor zámorskému magazínu The Athletic. Vo svojich vyjadreniach ostro kritizoval SZĽH. Podľa neho v slovenskom hokeji panuje rodinkárstvo a známosti. Zároveň sa vyjadril, že bronz na olympiáde v roku 2022 sme získali len preto, lebo u konkurencie chýbali hráči z NHL. Na jeho vyjadrenia sa rozhodol slovenský zväz reagovať, pričom ich označil za neuvážené.

Odporúčané
Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty 9. októbra 2024 o 8:05

Názory Juraja Slafkovského vnímame ako neuvážené vyjadrenia mladého hráča. Určite sa ťažko čítali jeho reprezentačným spoluhráčom z bronzového tímu, trénerom, ktorí ho nominovali, a funkcionárom, ktorí mu dali v kariére príležitosť napredovať,“ reaguje zväz. 

Jednotka draftu poukázala, že slovenský hokej sa neuberá správnym smerom a svedčiť o tom má aj niekdajšia olympiáda. „Ak chceme byť opäť úspešní, musia sa nejaké veci zmeniť. Mám pocit, že sa ľudia uspokojili, keď sme získali bronzovú olympijskú medailu. Mali sme však šťastie, že tam neboli hráči z NHL. Buďme úprimní, ak by všetci mali najkvalitnejšie tímy, nedosiahli by sme to“ skritizoval výsledky.

Sme presvedčení, že v našej krajine pôsobí množstvo zanietených hráčov, trénerov a odborníkov, na ktorých skutočne stojí slovenský hokej. Veríme, že v budúcnosti bude Juraj mediálne komunikovať so zodpovednosťou lídra reprezentácie," uzavreli predstavitelia slovenského hokeja vyjadrenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia