Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 16. októbra 2024 o 13:47
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

Attila Végh na Tiktoku predviedol luxusné Bentley. Model môže stáť aj 350 000 eur

ZAUJÍMAVOSTI ATTILA VÉGH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BENTLEY
Uložiť Uložené

Ide o model Flying Spur, ktorý má pod kapotou 550 koní.

Attila Végh na svojom profile na Tiktoku zverejnil video, v ktorom otvára krabičku s kľúčmi od luxusného Bentley. Ide konkrétne o model Bentley Flying Spur. Na videu taktiež fanúšikom ponúka detailné zábery na exteriér aj interiér auta. 

Pod kapotou tohto luxusného automobilu sa nachádza 4-litrový motor twin-turbo V8. 550 koní ťa z 0 na 100 dostanú za 4,1 sekundy a maximálna rýchlosť na tomto superšportovom aute je 318 km/h. Model Flying Spur s pohonom všetkých 4 kolies má 8-stupňové dvojspojkové automatické radenie.

Auto na Attilovom videu je v sivom prevedení s bielou kožou v interiéri. Podľa známeho slovenského auto-moto blogera Martina Mičudu (@martinzmartina) je pomerne komplikované odhadnúť, koľko daný model v tomto prevedení stojí, keďže to závisí od mnohých detailov, ktoré na prvý pohľad viditeľné nie sú. Podľa Mičudu môže pokojne stáť aj dvojnásobok základnej ceny, ktorá začína na približne 250 000 €. Jeho súkromný odhad je však okolo 250 až 350-tisíc.

Fanúšikovia Véghovi v komentároch gratulujú ku kúpe nového auta, hoci podľa našich informácií mu vozidlo nepatrí. Attila pre Refresher prezradil, že v skutočnosti ho nevlastní. „Bentley na videu nie je moje. Keby mám takéto auto, tak už nežijem na Slovensku,“ uviedol.

@attila_vegh_official

Bentley Flying Spur: •Motor: 4,0-litrový twin-turbo V8 •Výkon: 550 koní (542 hp) pri 6 000 ot./min. •Krútiaci moment: 770 Nm pri 2 000 - 4 500 ot./min. •Zrýchlenie z 0 na 100 km/h: približne 4,1 sekundy •Maximálna rýchlosť: okolo 318 km/h •Pohon: Pohon všetkých štyroch kolies (AWD) •Prevodovka: 8-stupňová dvojspojková automatická

♬ original sound - Attila Vegh Official
Domov
Zdieľať
Diskusia