Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2016, 14:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Slovenský film Pírko zachytáva príbeh detí z ústavov, ktoré spoznávajú skutočný život skrz drogy a znásilnenie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pírko z česko-slovenskej produkcie vznikalo pár rokov, podporil ho aj Rytmus a popri galantskom škandále sa tak naň upieraja mnoho párov očí.

Pírko si zaznačilo svoju premiéru v kinách v najlepší možný čas, teda aspoň z hľadiska propagácie filmu, keďže sa stále rieši galantský ústav. Réžiu, produkciu aj scenár zastrešili debutovo manželia Svobodovci. Dej hovorí o dievčati, ktoré opúšťa ústav pre opustené deti a vydáva sa na cestu do Prahy za svojou láskou. Skutočný život spoznáva až tam a ako ste si už asi domysleli, nie je pre ňu jednoduchý, ba naopak, kruto sa s ňou pohrá. Snímka bola počas svojej propagácie vyspoilovaná až-až, takže viac vám radšej neprezradíme. Nižšie nájdete trailer, ktorý by vás mal alebo nemal presvedčiť o návšteve kina. Dáte najnovšiemu tuzemskému filmu šancu? Premiéra je naplánovaná na 6. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia