Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2016, 11:32
Čas čítania 0:00
refresher team

Očarujúca Barbora Bakošová posiela ďalšie video z cesty po Slovensku. Zábery plné adrenalínu ti dokážu, že nič nie je nemožné

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naša moderátorka sa rýchlosti a adrenalínu nebojí.

Projekt s názvom #nicniejenemozne si už na našej stránke mohol zachytiť, keďže prvé video z pripravovanej série je už vonku. Dnes ti prinášame druhé pokračovanie, v ktorom ťa naša moderátorka a modelka Barbora Bakošová opäť prevedie rôznymi atrakciami po našej malebnej krajine. Barbora už na mieste počas natáčania z najrôznejších kútov Slovenska všetky svoje zážitky zdieľala s ostatnými cez najspoľahlivejšiu sieť. Ty si ich teraz môžeš vychutnať v plnej paráde vďaka zostrihu, za ktorým stoji kreatívny tím z agentúry Radda. 

Vo videu sa od Barbory objavil aj jeden pekný odkaz nepočujúcim (čas 1:28). Ide o pozdrav znamenajúci  "I LOVE YOU" v posunkovom jazyku v rámci týždňa nepočujúcich.

Domov
Zdieľať
Diskusia