Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2016, 15:06
Čas čítania 0:00
refresher team

Krásne ženy, nádherná slovenská príroda a v hlavnej úlohe Barbora Bakošová. Toto video z našich končín ťa jednoducho rozpáli

REFRESHER
Uložiť Uložené

Prinášame ti prvé video v rámci projektu #nicniejenemozne.

Nedávno sme ti u nás na webe priniesli malú ochutnávku v podobe záberov a traileru, na ktorých si mohol vidieť, ako naša moderátorka Barbora Bakošová cestovala po Slovensku, užívala si rôzne adrenalínové aktivity a zdieľala ich na sociálnych sieťach vďaka najrýchlejšej 4G sieti. Po týždňoch natáčania v spolupráci s kreatívnym tímom z agentúry Radda ti tak môžeme s veľkou radosťou oznámiť, že prvé video z tohto pripravovaného projektu s názvom #nicniejenemozne je na svete a prinášame ti ho v plnej kráse. Barbora ťa spolu s jej kamarátkami na krásnych záberoch povodí po našej malebnej krajine a ukáže ti, že aj leto na Slovensku vie byť cool. Tak čo, spoznáš všetky lokality, ktoré sa vo videu nachádzajú? 

Domov
Zdieľať
Diskusia