Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 10:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Fungovať môžu aj otrasné baliace hlášky, ak sa chlap ničoho nebojí. Bola si už niekedy s mužom trpiacim predčasnou ejakuláciou?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Slovensku by to asi také ľahké nebolo.

Ak sa muž nebojí osloviť ženu a má dostatok sebavedomia, potom až tak nezáleží na tom, čo jej povie. Chlapík z kanálu Whatever sa o tom presvedčil na vlastnej koži, keď sa nechal nahovoriť na sociálny experiment plný trápnych až otrasných baliacich hlášok a prekvapivo neobstál až tak zle. Slečnám sa zdôveroval s problémami s predčasnou ejakuláciou, chcel s nimi sledovať porno filmy na obrovskom zrkadle v jeho spálni a aj napriek tomu sa mu niekoľko čísel podarilo získať. Keď totiž žena vidí, že sa toho chlapík nebojí a stojí si za tým, čo chce, oveľa jednoduchšie a rýchlejšie podľahne jeho čaru a charizme a to ani nemusí byť najväčší krásavec na svete. Neodporúčame ti síce skúšať podobné hlášky v slovenských uliciach, pretože naša mentalita je trochu rozdielna, ale aspoň vidíš, že osloviť ženu nie je až také komplikované.

Domov
Zdieľať
Diskusia