Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2016, 19:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Higuaín odmietol plat vo výške 960-tisíc eur týždenne. V Číne sa mohol stať najlepšie plateným futbalistom na svete

ŠPORT ČÍNA FINANCIE FUTBAL PENIAZE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niekedy netreba uprednostiť peniaze.

V súvislosti s argentínskym kanonierom Gonzalom Higuaínom sa v poslednej dobe spájalo už množstvo prestupov do najrôznejších klubov, ale najnovšie správy z jeho okolia vravia, že Higuaín odmietol jednu astronomickú ponuku. Argentínčan sa mohol stať najlepšie plateným hráčom na celom svete, ale musel by opustiť taliansky Neapol a vybrať sa na druhý koniec sveta do Číny, kde sa kluby predbiehajú v tom, kto privedie väčšiu hviezdu za nehorázne peniaze.

Higuaín údajne od klubu Hebei China Fortune dostal ponuku, akú by väčšina z nás pravdepodobne odmietala iba veľmi ťažko. Čínsky klub ponúkal Argentínčanovi 50 miliónov eur za jednu sezónu, čo je v prepočte na jeden týždeň pribižne 960-tisíc eur a toľko nezarábajú najlepšie platení futbalisti len prostredníctvom zmluvy s klubom ani v najbláznivejších snoch. Argentínsky útočník bol spájaný napríklad aj s londýnskym Arsenalom a čínsku zmluvu sa rozhodol odmietnuť, za čo mu ľudia na sociálnych sieťach začali vyjadrovať obrovský rešpekt, pretože väčšina hráčov si dnes chce najmä zarobiť a nepozerať na to, v akej krajine práve hrajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia