Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2016, 19:17
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Posledná časť najnovšej série Top Gearu mala historicky najmenšiu sledovanosť. Chris Evans skončil!

TECH
Uložiť Uložené

Chris Evans sa rozhodol spraviť veci po svojom a oficiálne tak rezignoval.

Prvý júlový nedeľný večer patril vysielaniu poslednej časti 23. série (novodobého) Top Gearu. Žiaľ, tá sa očividne neniesla v takom znení, aký by si predstavovali tvorcovia najpopulárnejšej automobilovej show na svete, nakoľko 6. diel prilákal k obrazovkám "len" 1,9 milióna divákov, čo je vôbec najnižšie číslo v celej histórii odvysielaných častí. Paradoxom pritom je, že sprvoti bola očakávaný rapídny pokles sledovanosti nakoľko v tom istom čase mal prebiehať i zápas v rámci šampionátu Euro 2016, ten aj nakoniec podľa plánu prebehol, avšak bez Anglicka, ktoré totiž napokon vypadlo už predošlý zápas. Finálnej časti teda prakticky nič nebránilo, diváci si však očividne vybrali i tak iný program. Posledné hodiny však vyplavili na povrch nielen slabé čísla sledovanosti, ale i (nečakané) zmeny v kuchyne motoristickej zábavnej relácie.

Posledná časť najnovšej série Top Gearu mala historicky najmenšiu sledovanosť. Chris Evans skončil!
Zdroj: gtspirit.com

Na teraz je dôležitejší fakt, že v Top Geare vrcholia interné problémy. Už v uplynulých dňoch sme sa totiž dozvedeli, že Matt LeBlanc odmieta pokračovať v natáčaní ďalšej série, pokiaľ po jeho boku bude stáť Chris Evans. Inými slovami, aj oficiálnou cestou dál najavo, že buď on, alebo Chris Evans. I keď je jasné, že príchod Evansa ako hlavného protagonistu po odchode slávnej a nenapodobniteľnej moderátorskej trojky nebol z pochopiteľných dôvodov prijatý vôbec kladne, na obrazovkách to prakticky stále vyzeralo tak, že sa svojej úlohy zhostil veľmi dobre a všetci sú aspoň na oko spokojní. Pravda je však očividne niekde inde, keďže čím sa zvyšoval počet odvysielaných častí, tým sa na jeho osobu valilo viac a viac kritiky, čo dokonca vyvrcholilo neraz na návšteve koberčeka vedenia. Jeho humor a vystupovanie totiž nesadlo nielen ľudom za obrazovkami, ale ako sa ukázalo neskôr, i tým, ktorý sa podieľali na tvorbe programu. No a dnes sa Chris Evans zjavne rozhodol. Odchádza! Na jeho Twittri sa nechal počuť a vidieť so slovami: „Odchádzam z Top Gearu. Dal som do toho to najlepšie, niekedy to však nestačí. Tím je skvelý, želám im všetko najlepšie." Evans tak spravil po svojom a rozhodol sa tak rezignovať a odísť (dobrovoľne?). To, či ho niekto z tímu bude nasledovať je otázne, stále sa však jedná o veľmi horúcu aktualitu. K nej sa navyše pridáva obvinenie zo sexuálneho obťažovania z minulosti, ktoré sa v týchto dňoch točí okolo jeho mena. Na záver dávame priestor ešte veľmi rýchlej reakcie zo strany ľudí z Car Throttle, ktorí sa opäť nezapreli a výsledkom je skutočne podarené video, no a i svätej trojke, ktorá už vo veľkom kuje pikle.

Domov
Zdieľať
Diskusia