Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2016, 11:29
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Zaujímaš sa o mobilné aplikácie a chceš rozbehnúť biznis? Konferencia MobCon ti potom tento piatok nemôže újsť

TECH
Uložiť Uložené

MobCon 2016 už čoskoro otvorí svoje brány.

Dnes už obrovská popularita inteligentných mobilných telefónov otvorila nové príležitosti pre ľudí, ktorých láka tvorba softvéru. A keďže operačné systémy ako Android či iOS vynikajú práve vďaka možnosti jednoduchej inštalácie aplikácií, ktoré dokážu byť okrem iného skvelým zdrojom príjmov, kombinácia obrovského množstva používateľov s faktom, že čím viac je viac aplikácií nainštalovaných, tým je funkcionalita smartfónu bohatšia, jednoducho spôsobila, že počet stiahnutí z obchodov Google Play a App Store dosiahol behom posledných rokov závratne vysoké čísla.

Z niekoľkých vývojárskych startupov sa preto stali úspešné softvérové spoločnosti a mnohé z nich kúpili známi giganti. Vytvoriť však aplikáciu, ktorá by dokázala zaujať dostatočne veľa pozornosti, nie je zrovna jednoduchá úloha. A preto už tento piatok otvorí svoje brány čoraz väčšia mobilná konferencia MobCon, kde ani tentokrát nebudú medzi spíkrami chýbať známe mená ako napríklad George Berkowski, Ross Kingsland, Matej Hrinčár alebo Chris Do, ktorí na prednáškach inšpirujú návštevníkov. Na svoje si prídu ako dizajnéri, tak aj programátori alebo marketéri.

Zaujímaš sa o mobilné aplikácie a chceš rozbehnúť biznis? Konferencia MobCon ti potom tento piatok nemôže újsť

"Cieľom MobCon je vytvoriť priestor na networking a poskytnúť najnovšie informácie pre vývojárov, dizajnérov a startupy zo sveta mobilných aplikácií tak, aby im dokázali skutočne pomôcť pri tvorbe ich produktov a služieb. Návštevníci budú mať na výber zo štyroch základných častí konferencie a tými sú: Design, Development, Business a Venture."

Tohtoročný MobCon sa uskutoční 27.5. v priestoroch fakulty FIIT univerzity STU v Bratislave a je na základe programu rozdelený do štyroch blokov - ranného, obedného, poobednajšieho a večerného vrátane afterpárty. Začína sa už od ôsmej a končí pred ôsmou navečer, potom je na programe iba zábava. Registráciu nájdeš tu, program tu a všetkých spíkrov zase tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia