Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2016, 16:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ghostbusters sa v novom traileri pokúšajú o reparát. Bude z toho nakoniec vtipný reboot?

FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS
Uložiť Uložené

Nový trailer sa po vzore toho prvého má čo učiť, no rozhodne to už nevyzerá tak zle.

Najsvetlejším momentom totho fimu budú pravdepodobne cameá niekdajších Ghostbusterov, obľúbených hercov a postáv z minulých filmov v závese s  Chrisom Hemsworthom, ktorého charizma prekrýva všetko zlé. Prvý trailer nenadchol, vlastne sa stal najdislajkovanejším filmovým trailerom na Youtube vôbec.Ten druhý nepôsobí až tak zle, no akonáhle si ústredná štvorka začne otvárať ústa a snaží sa o vtipy, začína to byť zlé. Efekty a monštrá budú s najväčšou pravdepodobnosťou viac než fajn, začíname sa však seriózne báť, koľko ľudí na to zájde do kina a či to nebude v podaní Paula Feiga krok vedľa. Režisér je to talentovaný a obecenstvo dokáže slušne rozosmiať, takže mu veríme a skúsiť by ste mohli aj vy. Ak sa na premiére ukáže, že skutočne ide o prepadák, priestoru pre kritiku, hejt a parodovanie bude až-až.

Ako ste si už určite všimli, mužov vystriedali so zbraňami proti duchom ženy. Poďme si ich teda v krátkosti predstaviť.

  • Kristen Wiig ako Erin Gilbert, vedkyňa v odbore časticovej fyziky, duchom bojovníčka
  • Kate McKinnon je Jillian Holtzmann, jadrová inžinierka a expertka na muníciu
  • Melissa McCarthy čoby Abby Yates, výskumníčka a vedkyňa paranormálnych javov
  • Leslie Jones ako Patty Tolan, lovkyňa/hľadačka duchov, mestská historička

Podľa traileru sa k životu vrátia všetci zloduchovia z minulosti. Reč je o zlých pirátoch, gangsteroch, vojnových nešťastníkoch a vlastne každom zlom človeku, ktorý obýval New York. Je teda jasné, že hlavné hrdinky budú mať množstvo práce. Hlavným záporákom bude Neil Casey (pravdepodobne ide o smejúceho sa ducha na obrázku z traileru nižšie), no a uvidíme aj Chrisa Hemswortha ako ich asistenta, Andyho Garciu ako starostu New Yorku a mnohých ďalších. Režisér Paul Feig sa priznal, že trochu experimentoval so žánrami a veľmi sa na prácu na filme tešil. Snímka sa má zamerať aj na to, ako ľudstvo celý čas nebralo duchov vážne, a zrazu ich je plný New York a nie je to práve najbezpečnejšie.

Ghostbusters sa v novom traileri pokúšajú o reparát. Bude z toho nakoniec vtipný reboot?

Režíruje Paul Feig (Spy, The Heat, Dámska jazda) podľa scenára, na ktorom pracoval spoločne s Katie Dippold (napísali aj The Heat s Melissou McCarthy a Sandrou Bullock). Dúfajme, že Paul, mal pri tvorbe a stavbe deja rozhodujúce slovo, pretože scenáristka má na svojom konte len minimum prác a aj to s priemernými hodnoteniami. Okrem vyššie spomínanej štvorice si zahrajú aj Chris HemsworthAndy GarciaMichael Kenneth WilliamsMatt Walsh či Cecily Strong. Potvrdené sú ale aj cameá takmer všetkých postáv z pôvodného filmu vrátane Billa Murrayho, Sigourney Weaver a takmer celého pôvodného zloženia tímu, takže o nostalgiu pre fanúšikov predchádzajúcich dvoch dielov by malo byť postarané. 

Domov
Zdieľať
Diskusia