Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2016, 12:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V novom Call of Duty: Infinite Warfare budeme bojovať aj vo vesmíre

TECH
Uložiť Uložené

Žiadna FISH A.I. 2.0 ani robotickí psi, Call of Duty ponúkne rovno vesmírne súboje.

Oficiálne odhalenie malo prísť asi až niekedy zajtra, no trailer už leakol, názov už dávnejšie, a tak skutočne nie je dôvod otáľať. Ďalšie Call of Duty vyvíja štúdio Infinity Ward (CoD 1 a 2, Modern Warfare séria a Ghosts) a ponesie názov Call of Duty: Infinite Warfare (buď sú takí neoriginálni, nechcú zmeniť zaužívané podnázvy alebo už z nudy parodujú aj samých seba). Vyjsť by malo 4. novembra 2016 na PC, PS4 a Xbox One. Pre Activision je trošku škoda, že reveal trailer sa dostal na internet už dnes, aj keď to možno sami zamýšľali, no aspoň vieme, čo máme zajtra ráno čakať. 

Okrem ďalšej svetovej vojny, extrémneho nebezpečenstva a súbojov v budúcnosti budú totiž najväčšou novinkou úlohy vo vesmíre. Čítate správne, Call of Duty sa skutočne dostane do vesmíru a ponúkne tak mimozemské súboje v gigantických, ale i menších lodiach. Veľa ďalších informácií nemáme, ale autori sa už, rovnako ako každý rok o tomto čase, začínajú dušovať, že to bude zase raz nezabudnuteľný zážitok a že sa vracajú ku koreňom. Na poriadne gameplay zábery a informácie si ešte počkáme. Zatiaľ si pustite prvý trailer.

Update: Activision uvoľnilo oficiálnou cestou už aj druhý trailer a je sa skutočne na čo pozerať. Okrem toho tu máme potvrdenie remasteru Modern Warfare. Ten získate, ak si predobjednáte drahšie edície Infinite Warfare (najlacnejšia za 80 dolárov). Remaster bude mať len 10 máp z pôvodnej hry, takže ostatné asi prídu DLC cestou. Živý sen, že? Veľmi radi si počkáme aj na poriadny gameplay z pripravovaného titulu, ktorý nielenže sa vydá do vesmíru, ale potvrdené sú aj misie na iných planétach. Trailer zase raz hrá na osudovosť, moderné technológie či globálny konflikt, vyzerá to však tak, že medzi sebou nebudú bojovať vlády, ale aspoň na jednej strane bude súkromná vojenská frakcia. Nesie názov Settlement Defense Front.


Vývojári sľubujú, že zachovajú milované herné aspekty, ktorými je séria taká známa, zároveň však chcú prísť s niečím, s čím hráči ešte u Call of Duty nemali tú česť. Čo sa týka vizuálu, progres tam nevidíme, ale pri FPS tohto ranku to už snáď ani nie je potreba, nehovoriac o tom, že pri CoD nejaký výrazný posun nikto nečaká. Ak ste sklamaní z toho, že aj ďalšie CoD sa odohráva v budúcnosti s futuristickým gameplayom, modlite sa s nami, aby odhalenie Battlefieldu 5, plánované na 6. máj v čase cca 22:00, prinieslo hráčom po celom svete viac radosti. Hovorí sa o tom, že by nové BF mohlo byť zasadené do druhej svetovej, radšej sa ale predčasne netešme.

Domov
Zdieľať
Diskusia