Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2016, 16:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sfilmovaná séria Temnej veže od Stephena Kinga obsadzuje Idrisa Elbu a Matthewa McConaugheyho!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlhoočakávaný projekt štúdia Sony, The Dark Tower, sa začne natáčať o pár týždňov a my už máme potvrdené dve herecké mená.

8-dielna knižná séria od Stephena Kinga, The Dark Tower, mala podľa správ zo Sony z apríla minulého roka dostať filmové pokračovanie. Koľkých filmov by sme sa dočkali by zrejme záviselo od úspechu snímok a tržieb, no už teraz vieme, že minimálne jedného dielu sa dočkáme. Do kín by mal prísť 13. januára 2017 a podľa Stephena Kinga v ňom na betón uvidíme okrem iných aj Matthewa McConaugheyho a Idrisa Elbu. Skvelá správa o obsadení úžasných hercov do takéhoto očakávaného projektu nám robí veľkú radosť a dúfame, že sa čoskoro dozvieme nové informácie. Scenár pripravil Akiva Goldsman, pričom sa naň pozel aj Nikolaj Arcel, ktorý bude zároveň režírovať. Natáčanie by malo začať koncom apríla v Južnej Afrike. Potešila vás táto správa? Viac informácií o snímke, o deji ako takom a knižnej sérii nájdete v našom staršom článku. 


Domov
Zdieľať
Diskusia