Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2016, 21:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prison Break sa vráti v novej sérii s oboma hlavnými postavami! Ako je to možné?

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Udalosti poslednej časti seriálu Prison Break znamenali, že sa pokračovania asi nedočkáme. Nuž, mýlili sme sa.

V júni minulého roka sme vám oznámili, že seriál Prison Break dostane ďalšiu sériu, nebolo ale celkom jasné, či pôjde o pokračovanie alebo využijú dejové medzery medzi jednotlivými sériami a natočia tak akúsi formu prequelu. Dnes už vieme, že pôjde o plnohodnotné pokračovanie s návratom mnohých postáv, či už obľúbených alebo nenávidených. Medzi nimi budú aj obaja bratia, teda Michael Scofield a Lincoln Burrows. Neviem ako vy, ale väčšina divákov už bola asi počtom sérii a čoraz viac upadávajúcou kvalitou epizód znechutená, a tak sa aj potešila, keď sa oznámil koniec seriálu.

Osobne sa mi enormne páčil. Čím viac ale dej napredoval, tým moje natešenie opadávalo, dokonca si nie som istý, či som to dopozeral do konca. Vieme však, čo sa stalo (ak ste Prison Break nevideli, to prekvapenie vám neskazíme), a tak sa javilo tak trochu nemožné, aby seriál pokračoval tam, kde skončil. Producenti z Foxu (televízna stanica, kde sa budú nové časti vysielať) však potvrdili, že skutočne pôjde o sequelový príbeh, pričom sa ráta s niekoľkými ďalšími postavami. Presunieme sa síce o pár rokov dopredu, všetko bude ale pravdepodobne logicky vysvetlené. Podľa všetkého však pôjde o limitovanú sériu, teda skutočne poslednú, kde by sa mali vyriešiť všetky nevyjasnené dejové línie a zároveň sa uzavrie celý príbeh (teraz už naozaj).

Prison Break sa vráti v novej sérii s oboma hlavnými postavami! Ako je to možné?

Tou najpodstatnejšou vecou je však skutočnosť, že sa dočkáme oboch vyššie spomínaných hercov, ktorí si svoje predchádzajúce úlohy zopakujú. Miller a Purcell momentálne natáčajú hlavne pre televíznu stanicu The CW, kde spestrili prvú sériu Flasha a čoskoro sa objavia aj spin-offe s názvom Legends of Tomorrow. Útek z väzenia je síce v súčasnosti sprevádzaný množstvom otáznikov a všetko sa nachádza vo veľmi skorej fáze, ale ak sa k nám dostanú nejaké novinky, určite sa s vami o ne podelíme. 

Pôvodný tím producentov v znamení mien ako: Paul T. Scheuring, Neal Moritz, Marty Adelstein a Dawn Olmstead budú v novej sérii figurovať ako výkonní producenti. Scheuring a bude showrunnerom a aj scenáristom. Hovorí sa o 10-dielnom formáte, nič však nemáme potvrdené. Pokračovania obľúbeného príbehu by sme sa mali dočkať ešte koncom tohto roka. Pre ďalšie detaily si ešte budeme musieť nejakú chvíľu počkať. Aký na to máte názor vy? Boli by ste radšej, keby sa v seriáli nepokračovalo, alebo máte v nové časti nádej? Návrat ktorých postáv by vám spravil najväčšiu radosť? 

Krátke promo

Domov
Zdieľať
Diskusia