Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2015, 0:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Hvozdovič

Erotické Fifty Shades 2 a 3 sa budú natáčať naraz. Zvýši sa kvalita filmov vďaka novému režisérovi?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jeden režisér, dva filmy, kopa sexu a nejaký ten soundtrack od Weeknda. Ste pripravení na ďalšie diely?

Ako fanúšikovia určite vedia, 50 odtieňov sivej dostane rovno dve pokračovania. Podľa najnovších správ sa však obidvoch zhostí James Foley, ktorého môžeme poznať vďaka thrilleru Perfect Stranger (Halle Berry, Bruce Willis) či Glengarry Glen Ross (Al Pacino, Kevin Spacey). Ten mal pôvodne natáčať iba prvé pokračovanie s názvom Fifty Shades Darker, ale podľa magazínu The Wrap zasadne na režisérsku stoličku aj pri tretej časti s názvom Fifty Shades Freed. Obe sa začnú natáčať v priebehu nasledujúceho roka. Po viacerých nezhodách s autorkou knižnej predlohy, projekt opúšťa okrem režisérky Sam Taylor-Johnson aj scenáristka Kelly Marcel a druhú spomínanú nahradí manžel samotnej E. L James, Niall Leonard.

Ako iste viete, Fifty Shades of Grey za veľa nestálo. Avšak, každý čakal, že to bude úplná katastrofa. Musíme ale objektívne poznamenať, že to nebolo až také tragické. Stále však hovoríme o naozaj slabom filme. Uvedomuje si to aj veľká časť ženského publika, čo nás nesmierne teší, a preto budú asi očakávania pred ďalšími časťami o niečo menšie. Myslím, že nikto v redakcii netuší, o čom budú, a keďže nie sú uvoľnené ani oficiálne synopsy, dej si musíme domyslieť. 

Kníh sa predalo celosvetovo neúrekom a zárobok prvého filmu atakoval 570 miliónov dolárov, je nám preto jasné, že sa jemne eroticky ladených filmov s charizmatickým Christianom Grayom len tak nezbavíme. V pokračovaniach sa k nám teda vráti Jamie Dornan ako príťažlivý milionár s chorobnou úchylkou a Dakota Johnson ako plachá študentka spĺňajúca jeho sny kvôli prekvitajúcej láske. Oba filmy majú stanovenú premiéru v okolí Valentínskych „sviatkov" a teda 50 Shades Darker 10. februára 2017 a 50 Shades Freed 9. februára 2018. Páni, rezervujete si už horné dvojsedačky? Alebo ste pri jednotke trpeli už dosť, zatiaľ čo polovičky odmietli ísť na Mad Maxa, lebo to bolo hlúpe? Diskusia je vaša. 

Domov
Zdieľať
Diskusia