Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2015, 14:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Star Wars nečakane udiera medzinárodným trailerom s množstvom nových záberov!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Medzinárodný trailer určený pre východný trh ponúka množstvo nových záberov, ktoré možno ani nechcete vidieť.

Toto nečakal asi nikto. Ako blesk z jasného neba dorazil nový trailer pre The Force Awakens, určený pre ázijský trh. Vidíme v ňom nové zábery z Jakku, Finna a Rey, Kylo Rena, Chewbaccu či C3-PO a mnoho ďalšieho. Varujem vás, niečo možno vidieť chcieť nebudete, rovnako ako ja, ale jednoducho som nemohol odolať. Na druhej strane, tento trailer mi príde o niečo slabší, akoby sa v Disney snažili predať čo najviac látky v čo najkratšom videu, aj keď pár záberov je skutočne nádherných. Vo videu nie sú žiadne výrazné spoilery (ďalej radšej nečítajte, ak nechcete prísť k tým možným), no ak sa Kylo Ren nerád hráva so svojimi obeťami, tak mu bude Rey asi blízka, keďže to nevyzerá tak, že by sa ju chystal zabiť. To by nahrávalo aj teórií, že sú súrodenci, avšak, nakoniec to celé môžete dopadnúť úplne inak. Všetko potrebné sme si už povedali tu, ak máte záujem o možné teórie o deji a postavách, klikajte zase sem a pre najnovšie plagáty zase sem.

Star Wars nečakane udiera medzinárodným trailerom s množstvom nových záberov!
Star Wars nečakane udiera medzinárodným trailerom s množstvom nových záberov!

Star Wars: The Force Awakens príde do kín 17. decembra. Režíruje J. J. Abrams (Star Trek, Mission: Imposiible 3). Ten si spoločne s Lawrenceom Kasdanom napísal aj scenár. Je patrné, že džejdžej miluje túto ságu a rozhodne ju nijak nechce poškvrniť. Pôjde sa na viac praktických trikov a fyzických kulís tam, kde CGI potrebné nebude, skutočne tam ani nebude. Ďakujeme! Hrajú John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe), Andy Serkis (mo-cap postava Supreme Leader Snoke), Domhnall Gleeson (Generál Hux), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Max von Sydow, Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), Kenny Baker (R2-D2) a ďalší. Film by mal byť dlhý niečo cez 135 minút, ak posledné zvesti neklamali. Všetko, čo potrebujete vedieť o Force Awakens nájdete v tomto vlákne, viac obrázkov potom nájdete tututu a tu.

Star Wars nečakane udiera medzinárodným trailerom s množstvom nových záberov!
Domov
Zdieľať
Diskusia