Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2015, 15:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mike Tyson sa postaví Donniemu Yenovi v Ip Man 3, chýbať nebude ani digitálny Bruce Lee!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Donnie Yen, Mike Tyson a Bruce Lee. Takýto trojlístok epických súbojov uvidíme na plátnach kín už budúci rok.

Akčnú, historicko-biografickú sériu Yip Man (Ip Man) s Donniem Yenom čoby legendárnym majstrom kung-fu asi viacerí poznáte. Úžasné dva diely od režiséra Wilsona Yipa nie sú staré ani 10 rokov. Prvá časť dorazila v roku 2008, zatiaľ čo druhá o dva roky neskôr. Mrzí ma, že sme museli čakať tak dlho, no pevne verím, že trpezlivosť ruže prinesie. Očakávať môžeme ďalšiu skvelú fight záležitosť, ktorá ale nebude len o nezmyselnom zabíjaní a bitkách. Len o tom Yip Man nikdy nebol, no priznajme si to, na ázijskú choreografiu súbojov sa už všetci nesmierne tešíme. Pridá sa ale aj americká ingrediencia vo forme slávneho boxera Mika Tysona. Správne, v tretej časti sa Donniemu Yenovi postaví Tyson, aj keď zatiaľ nevieme, či to bude súboj plný rešpektu alebo sa z Tysona stane antagonista. To ale zďaleka nie je všetko.

Toho Tysona by som ešte prehltol a veril, že strih, skvelá kamera, Mikey vo forme a nejaký ten kaskadér ešte urobia svoje čaro, avšak rozhodnutie priniesť na plátna pomocou CGI aj legendárneho Bruce-a Leeho, no, s tým sa už veľmi nestotožňujem. Nejde len o to, ako to bude vo finále vyzerať, ale aj o hodnotu a rozsah materiálu, z ktorého môžu autori čerpať, nehovoriac o tom, že Lee by už mal skutočne odpočívať v pokoji. Aký na to máte názor vy? V každom prípade, Yip Man 3 dorazí v prvom polroku 2016 a my už máme aj prvé dva obrázky Tysona v akcii.

PS: Z mnou nepochopených dôvodov sa okrem množstva CGI dočkáme aj 3D. Ach jaj.

Mike Tyson sa postaví Donniemu Yenovi v Ip Man 3, chýbať nebude ani digitálny Bruce Lee!
Mike Tyson sa postaví Donniemu Yenovi v Ip Man 3, chýbať nebude ani digitálny Bruce Lee!
Domov
Zdieľať
Diskusia