Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2015, 17:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ILPP label pozýva milovníkov umenia na výstavu maliara a ilustrátora Stana Macka

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Tvorbu mladého člena I love party production si budete môcť pozrieť v Bratislave už na konci augusta.

Keďže sa v našej krajine organizujú umelecké výstavy len naozaj zriedka, vždy nás poteší, keď máme možnosť informovať o podujatí tohto typu. Tentokrát prichádza iniciatíva z labelu I LOVE PARTY PRODUCTION, konkrétne od Stana Macka, ktorý je jeho jediným výtvarníckym členom. Síce sa pod krídla ILPP dostal len nedávno, no už stihol vytvoriť množstvo ilustrácií a má v pláne pokračovať. Doterajším najväčším míľnikom v jeho tvorbe bude nepochybne vlastná pripravovaná výstava. Tá sa bude konať na konci augusta, od 18.8 do 30.8 2015 v Bratislave a dostala názov PULSE. Autor vo svojich dielach odzrkadľuje dnešnú generáciu, ktorej je sám súčasťou, čo nám dokázal aj v spoločnom rozhovore ešte v časoch, kedy o podobnom projekte len sníval.
 
K výstave sa tvorcovia rozhodli pridať aj koncepčný promo film, ktorý ošéfoval 17-ročný režisér a fotograf, Šimon Snopek. V spojení s hudbou od alternatívneho projektu VR/NOBODY si už podľa vizuálu môžete urobiť približný obraz o tom, ako to bude v Bratislave vyzerať.
 
ILPP label pozýva milovníkov umenia na výstavu maliara a ilustrátora Stana Macka
Domov
Zdieľať
Diskusia