Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2015 o 0:00
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

4 veci, ktoré vraj rozčuľujú každého IT-čkára

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ľudia z IT odvetvia sú jedinečné bytosti. Poznáš aj ty nejakých?

IT administrátori. Sú to jedinečné bytosti, opradené rúškom tajomstva a vyjsť s nimi nie je vždy úplne jednoduché. Pôsobia nedostupne, utiahnuto a väčšinou vás nepočúvajú. Majú svoj vlastný malý svet, v ktorom si spokojne nažívajú a ak im ho narušíte niečím nepríjemným, vedia to dať patrične najavo. Čím sa dá taký admin rozčúliť?


4 veci, ktoré vraj rozčuľujú každého IT-čkára

1. Zbytočnými otázkami

Alebo akýmikoľvek otázkami. Hovorí sa, že ak chcete adminovi zdvihnúť krvný tlak, spýtajte sa ho „Prečo mi to nefunguje?“ A keď ho chcete doraziť, položte mu otázku „Kedy to už bude hotové?“. Admin rozpráva zásadne vtedy, keď sa mu chce a odpovedá len na to, na čo sa mu chce.


4 veci, ktoré vraj rozčuľujú každého IT-čkára

2. Lasagnami na obed
Existuje vraj zaručený spôsob, akým si získate srdce každého admina. Pizza. Čokoľvek iné je neakceptovateľné. Sú na nej závislí a nevedia jej odolať. Ak k nej pridáte ešte aj fľašu coly, budete za hrdinu dňa!

4 veci, ktoré vraj rozčuľujú každého IT-čkára

3. Vašou snahou vytiahnuť ho behať
Jediná športová aktivita, ktorú admin uznáva, je klikanie myšou a cesta ku kávovaru. Všetko ostatné považuje za stratu času a vás bude považovať za blázna, ak sa ho budete pokúšať presviedčať o opaku.


4 veci, ktoré vraj rozčuľujú každého IT-čkára

4. Svetlom
Ak sa chcete s adminom porozprávať, niečo vybaviť, nebodaj si zavtipkovať – hľadajte ho v tmavých kútoch, pivniciach, hlboko pod zemou. Admini sa vraj boja svetla, a preto fungujú zásadne v noci. Šepká sa o nich, že sú to v skutočnosti upíri.


O adminoch sa toho popísalo už naozaj veľa. Ale je to naozaj pravda? Akí sú admini v skutočnosti? Sú to čudáci žijúci vo večnom prítmí len s blikajúcou neónkou? Zostanú všetci admini na ocot? Alebo sú to všetko len mýty a povery? Pozrite si videá, ktoré odhaľujú pravdu o živote týchto výnimočných bytostí. Nastáva čas adminov – veľké odhalenie nájdete na www.itbusters.sk!

Tento článok je platená reklama.

Domov
Zdieľať
Diskusia