Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2014, 12:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jason Statham ako gambler zachraňuje dobitú krásavicu v novom akčnom filme

FILMY A SERIÁLY JASON STATHAM
Uložiť Uložené

Wild Card je názov novej Stathamovky, v ktorej sa dočkáme klasickej one man show v podaní holohlavého namakaného frajera, Jasona Stathama.

Pojmy ako „nová Neesonovka či nová Stathamovka“  sa už dúfam uchytili. Každý rok tu totiž máme minimálne jeden akčný film z ich repertoáru. Niežeby sa na tieto zábavné béčka nedalo pozerať, ale čím ďalej sú menej originálnejšie a zaujímavejšie. Inak to nebude ani v prípade Wild Card, nového filmu Simona Westa (The Expendables 2, The Mechanic), v ktorom uvidíme Jasona Stathama ako Nicka Wilda, bodyguarda so smrtiacimi profesionálnymi schopnosťami a taktiež problémom s gamblovaním. Títo dvaja páni sa už dosť dobre poznajú z natáčania predchádzajúcich filmov, a tak sa rozhodli, že to skúsia znova. Mimochodom, Statham v roku 2016 prinesie druhú časť Mechanica s Jessicou Albou či Tommym Lee Jonesom (áno, CRANK 3 je stále v nedohľadne). Jason bude tentokrát mstiť zbitú priateľku, bohužiaľ sa zapletie s nebezpečným mafiánom. Ako to asi bude prebiehať a ako to dopadne, si viete predstaviť aj sami. Hrajú Michael Angarano, Milo Ventimiglia, Dominik García-Lorido, Anne Heche, Sofia Vergara či Stanley Tucci. Premiéra je naplánovaná na 30. január 2015. Česká ani slovenská premiéra v kinách zatiaľ potvrdená nebola a nečudoval by som sa, keby to tak aj zostalo. Je to ale Statham, dajte tomu čas.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia