Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. augusta 2014, 0:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt zabíja náckov tankom vo vojnovej dráme Fury

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vojnová akčná dráma Fury s Bradom Pittom prichádza s druhým trailerom a poriadnym množstvom nových záberov. Najnovší film od talentovaného režiséra Davida Ayera vstúpi do kín 17. októbra.

Brad Pitt zabíja náckov tankom vo vojnovej dráme Fury

David Ayer vkročil do nového žánru vskutku veľkým štýlom. Režisér kriminálnych akcií či drám sa po béčkovom Sabotage s Arniem naplno venoval Fury. Vojnová dráma z konca druhej svetovej vojny, kedy boli Nemci nútení stiahnuť sa čo najbližšie k Berlínu, má nábeh na nejedného Oscara. Premiéra sa totižto presunula z novembra na október, čo je jasný odkaz Akadémii, že s týmto projektom je treba počítať. V kinách si ho užijeme už 17. októbra.

Vojenské prostredie, skvelý David Ayer, Brad Pitt, klišé príbeh s klasickým holubom-zelenáčom (toto fakt mrzí, čo už), ale zdá sa, že naozaj kvalitné spracovanie, môžu priniesť jeden z najlepších filmov jesene. Posádku tanku si zahrajú už spomínaný Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Scott Eastwood (Seržant Miles), Jason Isaacs a Michael Peña. Fury budeme určite sledovať aj naďalej, najmä na našom Filmkulte, tak sa neváhajte pridať! 

Brad Pitt zabíja náckov tankom vo vojnovej dráme Fury
Domov
Zdieľať
Diskusia